Kympillä nousujuhlat
Julkaistu: 17.10.2023 18.45

Kympillä nousujuhlat

Kokkola F10:n kausi 2023 päättyi syyskuun puolessa välissä pelattuun kauden viimeiseen otteluun Nikin vieraana Uudessakaarlepyyssä. Tuloksena oli ansaittu 0-4 vierasvoitto. Tämän ei pitänyt olla kauden viimeinen peli vaan edessä piti olla karsinnat lokakuussa naisten kakkoseen. Mitään karsintoja ei kuitenkaan tullut, kun naisten kolmosen C1 lohkon voittaja VPS/2:n ei osallistunut karsintoihin ja näin Kymppi nousi ansaitusti naisten kakkoseen.

Nousujuhlat joukkue järjesti lauantaina 7.10 ja kuvassa oleva Riina Sorvisto palkittiin perinteisellä järjestysmiesten MVP palkinnolla.

Vähän tilastoja kaudesta 2023. Joukkue pelasi kaikkiaan 14 sarjaottelua ja voittajana Kymppi poistui kentältä 13 kertaa. Ainoan pistemenetyksen joukkueelle aiheutti GBK kevätkierroksen 2-2 tasapelillä. Joukkueessa pelasi kauden aikana kaikkiaan 27 pelaajaa. Maaleja joukkue teki huikeat 100 maalia ja omiin tehtiin ainoastaan 8 maalia. Maaleja teki kaikkiaan 18 eri pelaajaa.

Kympin on tarkoitus potkaista kausi 2024 käyntiin marraskuun puolessa välissä. On myös mahdollista, että Kymppi laittaa joukkueen naisten kolmoseen. Mikäli pelaaminen Kympissä kiinnostaa niin ota kotisivut seurantaan ja ota yhteyttä rohkeasti.