5
TOU
14.00
Edustus, Naisten kakkonen

SJK-j - KF10 F10   6 - 0

Seinäjoki, OmaSp Stadion TN

Kympillä avauspeli sunnuntaina

Kokkola F10 matkustaa sunnuntaina avausotteluunsa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi Oma SP stadionille. Avausottelusta ei ole ainakaan luvassa helppo, sillä Huomisen vastustaja SJK kamppaili viime syksynä noususta naisten ykköseen. SJK avasi viikko sitten kautensa hakemalla 0-3 vierasvoiton Pietarsaaresta Unitedin vieraana.

Tällä kaudella Kympillä on myös kakkosjoukkue, joka aloittaa kautensa tiistaina 7.5 kun vieraaksi Santahaan keinonurmelle klo 19.00 käytävään otteluun saapuu vieraaksi NIK.

Kymppiin on myös siirtynyt uusia pelaajia. Pietarsaaren Unitedista Kymppiin on siirtynyt Sanna Leppälä, Vivi Granlund, Emilia Andersson ja Ella Niemi. GBK:sta on siirtynyt Emilia Nurkkala, Tia Lindqvist, Josefiina Jokela, Veera Peltokangas, Milja Ojala ja Sofie Tylli. Onssista on siirtynyt Oona Ojala. Tussista on siirtynyt Petra Puutio ja Jemina KIIski. Sen lisäksi yhteistyöseura KPV:sta ovat siirtyneet Mirjami Rinne ja Milla Saarela. Yhteistyöseura KPV:sta tulee kauden aikana pelaajia edustamaan Kymppiä myöskin mahdollisuuksien mukaan.