Edustus, Naisten kakkonen

KajHa - KF10 F10   0 - 3

Kajaani, Liikuntapuisto TN

Kympille avausvoitto kakkosessa

Kokkola F10 matkusti lauantaina KajHan vieraaksi Kajaaniin. Tuloksena oli hieno vierasvoitto 0-3 (0-2).

Lähtökohdat lauantain otteluun olivat kaikkea muuta kuin helpot. Poissaoloja oli runsaasti, minkä seurauksena päävalmentaja Mika Lindholm joutui tekemään kokoonpanoon melkoisia muutoksia. Neljä pelaaja teki tälle kaudelle ensiesiintymisen kakkosen peleissä. Petra Puutio ja Sofia Seppälä pelasivat puolustuksessa täydet 90 min. Sen lisäksi vaihdosta tulivat Roosa Nyman ja yhteistyöseura KPV:sta 09 syntynyt Jenni Hangasmaa. Kaikilta todella hyvä ensiesiintyminen kakkosen peleissä tällä kaudella.

Kympin osalta ottelu sai hienon alun. Lievän kotijoukkueen alun hallinnan jälkeen Adasofia Hotakaisen hieno yksilösuoritus 10 minuutin kohdalla vie vieraat 0-1 johtoon. Adasofia harhauttaa kolme pelaaja ja laukoo pilkun kohdalta pallon oikeaan alakulmaan. Kymppi lisää johtoa 25 minuutin jälkeen Riina Sorviston todella hienolla laukauksella 25 metristä yäriman kautta maaliin. Loppujakso on tasaista pelailua molemmille ollen pari puolittaista maalipaikkaa.

Toisen jakson alku oli kotijoukkueen lievää hallintaa. Ottelun 56 minuutilla Kymppi saa sivuvaparin n.35 metristä. Mirjami Rinteen vapari näyttää menevän pitkäksi. Tilanteen loppuun asti pelannut Jenny-Maria Järvelä saa pallon maalivahdin torjunnasta itselleen ja Jennyllä on helppo työ toimittaa pallon verkon perukoille ja loppunumerot 0-3 ovat valmiit. Mitään kunnon kiriä ei kotijoukkue onnistu luomaan ja loppu onkin sitten pelailua.

Pelin päätyttyä kentällä nähtiin todella iloinen vierasjoukkue ja kyllä Kympin päävalmentajakin Lindholm oli erittäin tyytyväinen joukkueen esitykseen.

Kympin pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen. Keskiviikkona 26.6 Kympin kakkosjoukkue matkustaa Essen kakkosjoukkueen vieraaksi. Lauantaina 29.6 klo 14.00 käytävään otteluun Pihlajan Wembleylle naisten kakkosessa saapuu voitosta voittoon kulkenut RoPS.