Edustus, Naisten kakkonen

KF10 F10 - RoPS  2 - 4

Kokkola, Ykspihlaja N

Kympille tappio Ropsille

Kokkola F10 kohtasi tänään tappioitta sarjassa edenneen Ropsin. Ottelu päättyi 2-4 (0-2) vierasvoittoon.

Ottelu alkoi Ropsin pallonhallinnalla. Avausmaalia saatiin odottaa yli puoli tuntia. Muutamat Ropsin yritykset esti pikakomennuksella tolppien väliin hälytetty Taru Paavola, joka yleensä on kenttä pelaajan roolissa. Mainittakoon, että Kympin kaikki neljä mahdollista maalivahtia olivat sivussa loukkaantumisten ja pelikiellon takia. Puolen tunnin kohdalla Kympillä oli erinomainen tilaisuus siirtyä johtoon. Adasofia Hotakainen pääsee puolittain läpi, mutta Ropsin puolustaja onnistuu vähän häiritsemään laukausta. Tästä seuranneesta vastahyökkäyksestä Ropsin Sofia Kantola vie vieraat 0-1 johtoon. Ottelun 39 minuutilla Niia Salminen tekee Ropsin taukojohdoksi 0-2.

Toinen jakso alkaa Kympin osalta ikävästi. Ottelun 49 minuutilla Kia Voutilainen lisää Ropsin johdoksi 0.3. Liekö vierasjoukkue Ropsi ottelun olevan sitä myöten ohi. Kotijoukkue Kymppi saa pientä lohtua läpi ottelun hyvin pelanneen Adasofia Hotakaisen kaventaessa tilanteeksi 1-3 ottelun 54 minuutilla. Vieraat onnistuvat lisäämään johdoksi 1-4 ottelun 77 minuutilla, kun Kia Voutilainen Laukoo pilkulta tilanteeksi 1-4. Tilanteesta huolimatta Kymppi jatkaa taistelua ja onnistuu luomaan tilanteita vieraiden maalille. Palkinto tulee ottelun 89 minuutilla Adasofia Hotakaisen tehdessä ottelun toisen maalinsa. Loppunumerot 2-4 olivat valmiit, mutta Kympin osalta voidaan todeta vaikka vastassa oli tappiotta sarjassa edennyt Ropsi niin loppuun asti kotijoukkue Kymppi yritti.

Ottelussa palkittiin vierasjoukkueesta Sofia Kantola ja kotijoukkueesta lukuisia hienoja torjuntoja tehnyt Taru Paavola.

Kympin pelit jatkuvat jo ensi keskiviikkona, kun Kymppi matkustaa "rantaderbyyn" Pietarsaareen Unitedin vieraaksi.