Edustus, Naisten 3-divisioona

KF10 F10 - Esse IK/2  5 - 1

Kokkola, Santahaka 1 N

Kympille toinen voitto

Kokkola F10 kohtasi kauden toisessa pelissä Esse Ik/2:n. Keli päivän pelissä oli kaikkea muuta kuin kesäinen. Kelistä viis niin Kymppi otti varsin selvän 5-1 (3-0) voiton.

Avausjakson avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa. Ottelun neljännellä minuutilla Jonna Korkiakangas vie Kympin 1-0 johtoon. Tästä viisi minuuttia niin Ada Mannströmmin syötöstä Jenny Järvelä lisää Kympin johdoksi 2-0. 3-0 numerot tekee Ella Tuikkanen komean nousun päätteeksi ottelun 27 minuutilla Rebecka Rasmuksen toimiessa syöttäjänä. Nämä olivatkin aivan ansaitut taukonumerot Kympin ollessa jaksolla hallitsevana osapuolena.

Toisella jakson avausmaalia saatiinkin odottaa lähes puolituntia. Jonna Korkiakankaan tarkan keskityksen toimittaa hienosti verkon perukoille Ada Mannström ottelun 72 minuutilla ja tilanne 4-0. Tästä neljä minuuttia niin Amanda Kung tekee Essen 4-1 kavennuksen. Päätösnumerot tekee ottelun 86 minuutilla Ada Mannström Riina Sorviston toimiessa syöttäjä.

Kympin pelit jatkuvat ensi tiistaina Santahaan keinonurmella vieraspelissä derbyssä GBK:ta vastaan

Tilastot

5 - 1

Esse IK/2
(3-0)
5'MaaliKorkiakangas Jonna
10'MaaliJärvelä Jenny
28'MaaliTuikkanen Ella
73'MaaliMannström Ada
77'MaaliKung Amanda
87'MaaliMannström Ada