Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Närpes Kraft
2022 - Edustus - Naisten Karsinta Kakkoseen
Klo 15:30 Santahaka 3 N
24
Syy

Kympin karsinnat alkavat


Kokkola F10 aloittaa lauantaina naisten kakkosen karsinnat. Santahaan nurmella klo 15.30 käytävässä ottelussa vastaan asettuu Närpes Kraft.

Naisten kakkosen karsinnat käydään kolmen joukkueen kesken. Kokkola F10:n ja Kraftin lisäksi karsintoihin osallistuu RoPS/2:n jonka vieraaksi Kymppi matkustaa lauantaina 1.10. Näistä kaksi parasta pelaa naisten kakkosessa kaudella 2023.

Kympin joukkuenjohtaja Pertti Salonen on vähän harmissaan siitä, että tuleeko karsintoja vai ei selvisi vasta viime viikon maanantaina 12.9. Pelasimme sarjan viimeisen ottelun lauantaina 10.9 ja tämän jälkeen meillä ei ollut sovittuna mitään. Nyt saimme kaksi harjoitusta aikaiseksi sovittua, mutta työvuoroista ym. syistä johtuen osallistuja määrä oli vähäinen. No se on varmaa, että huomenna nähdään taisteleva Kymppi ja penkille löytyy myös muitakin kuin lääkelaukku.

Kympin kausi naisten kolmosessa sujui kyllä todella hienosti. Vaikeista lähtökohdista huolimatta kauteen lähtenyt joukkue ei hävinnyt kertaakaan. Joukkue taisteli kerta toisensa jälkeen todella hienosti. Kauden 14 ottelusta oli tuloksena 12 voittoa ja kaksi tasapeliä maalieron ollessa 41-12.

Lauantain peliin Santahaan nurmelle on vapaa pääsy. Mutta jos jostain kumman syystä missaat ottelun niin palloliiton sivuilta löytyy ottelusta liveseuranta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 4
(0-0)
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Joulukuu   »