24
SYY
15.30
Edustus, Naisten Karsinta Kakkoseen

KF10 - Närpes Kraft  1 - 4

Santahaka 3 N

Kympin karsinnat alkavat

Kokkola F10 aloittaa lauantaina naisten kakkosen karsinnat. Santahaan nurmella klo 15.30 käytävässä ottelussa vastaan asettuu Närpes Kraft.

Naisten kakkosen karsinnat käydään kolmen joukkueen kesken. Kokkola F10:n ja Kraftin lisäksi karsintoihin osallistuu RoPS/2:n jonka vieraaksi Kymppi matkustaa lauantaina 1.10. Näistä kaksi parasta pelaa naisten kakkosessa kaudella 2023.

Kympin joukkuenjohtaja Pertti Salonen on vähän harmissaan siitä, että tuleeko karsintoja vai ei selvisi vasta viime viikon maanantaina 12.9. Pelasimme sarjan viimeisen ottelun lauantaina 10.9 ja tämän jälkeen meillä ei ollut sovittuna mitään. Nyt saimme kaksi harjoitusta aikaiseksi sovittua, mutta työvuoroista ym. syistä johtuen osallistuja määrä oli vähäinen. No se on varmaa, että huomenna nähdään taisteleva Kymppi ja penkille löytyy myös muitakin kuin lääkelaukku.

Kympin kausi naisten kolmosessa sujui kyllä todella hienosti. Vaikeista lähtökohdista huolimatta kauteen lähtenyt joukkue ei hävinnyt kertaakaan. Joukkue taisteli kerta toisensa jälkeen todella hienosti. Kauden 14 ottelusta oli tuloksena 12 voittoa ja kaksi tasapeliä maalieron ollessa 41-12.

Lauantain peliin Santahaan nurmelle on vapaa pääsy. Mutta jos jostain kumman syystä missaat ottelun niin palloliiton sivuilta löytyy ottelusta liveseuranta.

Tilastot

1 - 4

Närpes Kraft
(0-0)
51'MaaliNäs Miranda
56'MaaliMemic´ Adna
77'MaaliPaavola Taru
78'MaaliSulafa Adam Ali Ibrahim Zakaria
86'MaaliSulafa Adam Ali Ibrahim Zakaria

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista