Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Esse IK
2021 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 19:00 Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä
22
Hei

Kympille Esse vieraaksi torstaina


Kokkola F10 kohtaa torstaina klo 19.00 Pihlajan Wembleyllä käytävässä ottelussa Esse Ik:n.

Kokkola F10:n voittosarake näyttää vielä neljän ottelun jälkeen nollaa. Toki otteluohjelma ei Kympin osalta ole ollut mitenkään suotuisa jos katsoo sarjataulukkoa. Mutta siihen ei kannata liikaa tuijottaa vaan joka ottelussa on samat kolme pistettä jaossa. Se on varmaa, että Kymppi lähtee taistelemaan kauden avausvoitosta tosissaan torstaina.

Torstain vastustajalla Essellä sarja alkoi kahdella tappiolla ja kaksi viimeistä peliä on joukkueelta sujunut paremmin. Hertan kanssa joukkue nousi kahden maalin takaa tasoihin ja viimeisessä paikallisvastustaja Myran kärsi murskatappion Essen käsittelyssä. Essen joukkueessa nähdään myös takavuosina useamman kauden Kymppiä edustanut Sofia Matikainen.

TERVETULOA OTTELUUN

Otteluisäntänä Kokkolan Kaupunki

Liput 5 euroa ja kahviokin löytyy ottelusta. Vain käteismaksu.


Esse vei pisteet


Torstaina todella tärkeässä pelissä Kympin kannalta paikallisvastustaja Esse Ik vei pisteet mennessään numeroin 1-3(1-2) numeroin Ähtävälle Pihlajassa loistavissa olosuhteissa pelatussa ottelussa.

Pelin alku näytti, että nyt mennään Kympin tahdissa. Essen ensimmäinen hyökkäys neljännella minuutilla vie vieraat valitettavasti johtoon Jenny Le-Östmannin maalilla. Tämän jälkeen ei hallinnan puolelta voi johtajaa sanoa, mutta kyllä kotijoukkue oli ajoittain hallitsija. Ottelun 37 minuutilla tulee ansaittu tasoitus. Jonna Curingan kulmapotkun jälkilanteesta pääsee Taru Paavola laukoon ja maalivahdista kimmonneen paluupallon laukoo Lotta Toivanen ansaitusti maalin perukoille. Tästä harmittavasti vain kolmen minuutin päästä onnistuu vieraiden Ida Kuoppala viemään vieraat 1-2 taukojohtoon. Pari minuuttia ennen taukoa on kotijoukkue lähellä tasoitusta. Kulman jälkitilantesta laukoo Senja Rintala ylärimaan. Näin tauolle poistutaan vieraiden 1-2 johdossa.

Tuskin on pelikello kerynnyt kunnolla käynnistyä toisen puoliajan merkiksi niin on Jonna Curinga lähellä tasoitusta. Jonnan veto valitettavasti kilpistyy jälleen ylärimaan.Ottelun 61 minuutilla saa kotijoukkue Kymppi kylmää vettä niskaansa. Jenny Le-Östmann vie vieraat 1-3 johtoon. Hetkinen mietitäänpä tätä maalia vähäsen. Ida Kuoppala syöttää kahden pelaajan päästessä yksin läpi vähän palloa linjassa eteenpäin ja Jenny Le-Östmann tekee numeroiksi 1-3. Pitäisikö tämän olla paitsio. No äkkiseltään mietittynä pitäisi, mutta liputus jää liputtamatta niin pulinat pois ja maali Esselle.Loppunumeroiksi jäivät siis 1-3 ja mistään hirveästä kiristä ei voi kotijoukkueen lopun peliä osoittaa. Mutta hei jos numerot olisivat olleet toisella jaksolla 1-2 niin oisi voinnut olettaa, että lopun pelissä olisi kotijoukkue saattanut jopa yltyä taisteluun paremmin pisteistä.

Mistään yrityksen puutteesta ei voi kotijoukkuetta Kymppiä syyttää vaan jälleen kerran kyllä joukkue osoitti, että tosissaan ollaan pisteistä taistelemassa.

Otteluisäntä Kokkolan kaupunki palkitsi vieraista Ida Kuoppalan ja kotijoukkueesta Taru Paavolan.

Kympin pelit jatkuvat viikon päästä Nivalassa ns. kuuden pisteen pelissä ja vaikka mitä lööperiä asioista aina puhutaan niin pelistä on maksimissaan saatavissa vain kolme pistettä ja sitä myös Kymppi janoaa.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&194592...Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(1-2)
4' Maali Le-Östman Jenny

37' Maali Toivanen Lotta

40' Maali Kuoppala Ida

61' Maali Le-Östman Jenny
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Elokuu   »