Esittely
Ottelutilastot
KF10 - FC Hertta
2021 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 15:00 Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä
14
Elo

Kympillä kauden kotipäätös lauantaina


Kokkola F10 kohtaa lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussa Hertan Joensuusta. Ottelu pelataan klo 15 Ykspihlajan Wembleyllä.

Kokkola F10:n kausi ei tähän mennessä ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista. Välillä tosi hyvien otteiden kautta on tullut esiin se tärkein maalien puuttuminen. Viime viikonloppunakin Pietarsaaressa joukkue oli eka jakson tosi hyvin pelissä mukana, mutta se tärkein maalit jäivät tekemättä. Huomiseen peliinkin joukkue lähtee todella kapealla ryhmityksellä.

Launtain vastustaja Itärajalta tuleva Hertta on kyllä pelannut todella tasaisia pelejä. Joukkue ei ole hävinnyt pelaamissaan kuudessa pelissä vielä kertaakaan, mutta sarjasijoitus ei viiden tasapelin johdosta oikeuta sarjan kärkipäähän. Pieni katsaus joukkueeseen kertoo kyllä hyvin, että miksi Hertalle ei ole tehty paljon maaleja, kun joukkueen maalia vartio takavuosina naisten liigassakin HJK:n riveissä pelannut MInna Huhtamo.

Miten Kympin käy vai jääkö kotivoitto ottamatta kauden kotipeleissä selviää parhaiten tulemalla Pihlajan Wembleylle lauantaina klo 15. Tilanteesta johtuen emme pystytä mitään kahvikojua, mutta pienen lipun hinnan perimme. Ja valitettavasti ainut maksuväline on käteinen.

TERVETULOA OTTELUUN

Kympille tappio kotipäätöksessä


Kokkola F10 kohtasi tänään kauden kotipäätöksessään Hertan Joensuusta. Vieraat veivät pisteet mennessään numeroin 0-2(0-1).

Ensimmäisen jakso sai Kympin osalta vaikean alun. Niin kuin monessa kauden aikaisemmissa otteluissa on alussa vastustaja päästetty johtoon. Niin kävi nytkin kun Hertan tuore Vifk laina Emma Pettissalo vie vieraat johtoon ottelun neljännellä minuutilla. Tämän jälkeen ensimmäisellä jaksolla oli Kympillä pari todellista huippupaikkaa tasoitukseen. Ottelun kahdeksannella minuutilla pääsi Emmi Möttönen laukoon lähietäisyydeltä. Sen verran sai Hertan puolustus häirittyä, että vaikeasta asennosta laukaus painui maalivahdin käsiin. Toinen huippupaikka tuli ottelun 30 minuutilla. Ada Mannström pääsee yksin läpi ja vain vaivoin onnistuu Hertan maalivahti torjua pallon tolpan kautta kulmuriksi. Näin tauolle poistuttiin vieraiden 0-1 numeroissa. Mistään yrityksen puutteesta ei voi kotijoukkuetta syyttää, mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan.

Toisella jaksolla Kymppi yritti kyllä vimmatusti tasoitusta, mutta millekkään huippupaikoille ei onnistuttu pääsemään. Samoin voidaan kyllä todeta ettei vierailijoillekaan siunaantunut mitään huippupaikkoja. No onnistuivat vieraat kummiskin tehdä voittonumeroiksi 0-2 ottelun 83 minuutilla Emmi Pettissalon laukauksella.

Vieraista palkittiin ottelun parhaana Emmi Pettissalo ja kotijoukkueesta Ada Mannström.

Kympin kauden päätöspeli pelataan ensi lauantaina Alvetelissä Ik Myranin vieraana. Pelistä ei panoksia puutu, sillä pelissä ratkotaan toinen putoaja sarjasta.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&194593...


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 2
(0-1)
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Elokuu   »