Edustus, Naisten Kolmonen

NIK - KF10 2   5 - 2

Nykarleby, Uusikaarlepyy. Skogsvallen N

Kympin kakkosjoukkueelle tappio Nikin vieraana

Kympin kakkosjoukkue matkusti tänään Nikin vieraaksi Uuteenkaarlepyyhyn. Varsin märissä olosuhteissa pelatun ottelun onnistui kotijoukkue NIK voittamaan numeroin 5-2(2-1). Mainittakoon, että kevätkierroksella Kymppi oli parempi numeroin 4-0.

Eilisestä ykkösjoukkueen pelissä pelanneista pelaajista ei tänään ollut kukaan matkassa. Kympin joukkueessa pelasi yhteistyöseura KPV:sta kaikkiaan kuusi -09 syntynyttä tyttöä ja varsin mallikkaasti pelasivatkin.

Ottelun avausmaali nähtiin ottelun viidennellä minuutilla kotijoukkueen Andrea Nylundin viimeistellessä. Ottelun 31 minuutilla Ida Lygdman vie kotijoukkueen 2-0 johtoon. Tästä muutama minuutti niin Roosa Nyman kaventaa tilanteeksi 2-1 laukauksellaan. Nämä olivatkin taukonumerot. Mainittakoon vielä se, että ensimmäinen jakso oli pelillisesti tasaisempi kuin toinen.

Toisella jaksolla ajassa 52 minuuttia tuomittiin kotijoukkueelle rangaistuspotku, jonka Aleksandra Stråka toimitti verkon perukoille. Tästä pari minuuttia niin Anna Byggmästar lisää Nikin johdoksi 4-1. Tästä minuutti niin Kympin nuoriso osasto syöttelee ja Achai Maria Chan kaventaa tilanteeksi 4-2. Ottelun päätösnumerot 5-2 viimeistelee Anna Byggmästar ottelun 65 minuutilla.

Kympin kakkosjoukkueen pelit jatkuvat ensi tiistaina klo 19.00, kun Pihlajan "Wembleylle" saapuu vieraaksi Pietarsaaren Unitedin kakkosjoukkue.