Edustus, Naisten Kolmonen

IK Myran - KF10 2   3 - 4

Nedervetil, Kruunupyy. Idrottsplan N

Kympin kakkosjoukkueelle voitto Myranin vieraana

Kympin kakkosjoukkue matkusti tänään Alaveteliin Myranin vieraaksi. Tuloksena sarja kärkiottelussa oli Kympin 3-4 (1-1) voitto.

Tasaisessa pelissä avausmaalin teki Kympin nuoriso osastoa edustanut Bea Lindberg ottelun 20 minuutilla Melida Hakalan syötöstä. Kotijoukkueen tasoituksen ja samalla taukonumerot tekee ottelun 39 minuutilla Josefine Sandbacka..

Toisella jaksolla Kymppi siirtyy johtoon ottelun 62 minuutilla asialla jälleen Kympin nuoriso-osastoa edustanut Melida Hakalan toimiessa viimeistelijänä hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Kymppi siirtyi kahden maalin johtoon 79 minuutilla Ella Niemen ohjattua hallitusti laidasta tulleen Taru Paavolan keskityksen maaliin. Tästä viisi minuuttia niin Myran tulee maalin päähän Elsa Grannabban maalilla. Minuutti ennen varsinaista peliaikaa Kymppi siirtyy jälleen kahden maalin johtoon Roosa Nymannin toimitettua riparista pallon verkon perukoille. Lopulliset numerot 3-4 tekee Ida Lillsund kun lisäaikaa oli pelattu 3 minuuttia.

Voiton myötä Kympin kakkosjoukkue siirtyi myös kolmosen kärkeen. Kympin kakkosjoukkueen pelit jatkuvat viikon päästä tiistaina kun Santahaan nurmelle vieraaksi saapuu FC Ylivieska.

Kun Kympin kakkosjoukkue on nyt pelannut 10 peliä nostetaan esille myös seikka, että joukkueen peleissä on pelannut kaikkiaan 43 pelaajaa ja jos otetaan vielä toinenkin huomio niin maalissa on ollut Kympin kakkosjoukkueen peleissä kaikkiaan 7 eri maalivahtia. Pelaajamäärään tulee ensi viikolla tieten vielä lisää nimiä.