Edustus, Naisten 3-divisioona

KF10 F10 - FC Ylivieska  4 - 0

Kokkola, Santahaka TN

Kymppi aloitti voitolla

Kokkola F10 aloitti kautensa keskiviikkona Santahaan keinonurmella kohtaamalla FC Ylivieskan. Tuloksena oli Kympin 4-0 (1-0) voitto.

Olosuhteet keskiviikon ottelussa olivat kentän osalta koko päivän sateiden jälkeen märät. Olosuhteet vaikuttivat myöskin joihinkin pitkiin syöttöihin jotka painuivat kentän liukkauden myötä tavallista helpommin rajoista yli. Mikä parasta oli luontoäiti päättänyt, että pelin aikana ei vettä satanut.

Ottelun ensimmäinen jakso oli kyllä Kympin hallintaa. Maalipaikkoja onnistuttiin luomaan, mutta maaliin asti pallo saatiin vain kerran. Ottelun 8 minuutilla Roosa Nyman tekee jakson ainoan maalin. Toki tunnustusta pitää antaa Ylivieskan kovalle yritykselle.

Toisella jaksolla maaleja saatiinkin enemmän. Jakso ennätti vanheta vain kolme minuuttia Jenny Järvelän lisättyä Kympin johdoksi 2-0. Seuraava osuma syntyi ottelun 70 minuutilla Ella Tuikkasen lisätessä Kympin johdoksi 3-0. Päätösnumerot 4-0 tekee Annika Alakotila ottelun 76 minuutilla.

Loppunumerot ottelussa olisivat voineet olla suuremmatkin Kympin osuessa 3-4 kertaa maalipuihinkin. Ottelussa Kymppi käytti 18 pelaajaa ja kaikki onnistuivat todella hyvin.

Kympin pelit jatkuvat 1.6 klo 19 Santahaan nurmella, kun vieraaksi saapuu Esse IK/2.

Tilastot

4 - 0

FC Ylivieska
(1-0)
8'MaaliNyman Roosa
48'MaaliJärvelä Jenny
70'MaaliTuikkanen Ella
76'MaaliAlakotila Annika