Kokkola F10 lauantaina MM-kisoihin
Julkaistu: 14.07.2017 00.00

Niin luit aivan oikein otsikon. Kokkola F10 osallistuu lauantaina minipallon MM-kisoihin Pietarsaaressa Australian joukkueen nimellä. Ensimmäistä kertaa mukana on myös naisten sarja. Sarjaan osallstuu neljä joukkuetta. Huomiseen turnaukseen Kokkola F10 lähtee noin kymmenen tytön voimalla. Otteluohjelma on nähtävissä järjestäjien sivuilla facebookissa.

Kokkola F10 pelasi myös tiistaina viimeisen pelin ennen parin viikon sarjataukoa. Vastassa oli GBK Girls joka kevään 4-1 tappiosta sisuuntuneena onnistui voittamaan pelin 3-1 (2-1). GBK Girls siirtyi ottelussa johtoon 20 minuutilla Senja Honkalan maalilla. Kokkola F10:n tasoituksen ottelussa teki Ada Mannström ottelun 36 minuutilla. Vähän ennen taukoa Sara Torppa vie GBK-Girlsit 2-1 johtoon. Loppunumerot 3-1 GBK Girlseille tekee Marika Valtonen ottelun 77 minuutilla.

Huomisen minipallo turnauksen jälkeen Kokkola F10:n pelit jatkuvat sarjassa keskiviikkona 26.7 Santahaassa, kun vieraaksi saapuu IFS.