Kymppi aloittaa lauantaina sarjapelit
Julkaistu: 05.05.2017 00.00

Kymppi aloittaa lauantaina sarjapelit

Viime kaudella vielä naisten ykköstä pelannut Kokkola F10 aloittaa sarjapelit naisten kolmosessa HBK:n vieraana Kruunupyyssä. Lähes viime kauden loppuun asti naisten ykkösen kärkipaikoista tapellut Kokkola F10 päätti luopua ykkösen sarjapaikasta tammikuussa.

Joukkue on harjoitellut helmikuun puolesta välistä lähtien yhdessä 12 kertaa. Eli voidaan sanoa vuoren varmasti, että harjoittelun kovuuteen ei ainakaan joukkue kaadu.Joukkueen vahvuus on 20 pelaajaa. Harjoituspelejä on takana neljä tosin pelit olivat mitaltaan vain 25 minuuttia.

Viime kautisesta joukkueesta jatkavat Sinna Koivisto, Rina Tiala, Ada Mannström, Karoliina Malviniemi, Matilda Nyman ja Roosa Nyman. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet Kaustisen Pohjanveikoista siirtyneet Essi Rahkonen ja Roosa Salonen. Talvikauden tytöt ovat pelanneet futsalia KP-V:n naisten divarissa. KPV:n b-tytöissä aikaisemmin pelanneet Tiia-Maria Karvonen, Keena Koskela, Frida Nyman, Emma Määttänen, Neea Perkiö ja Nanna Nurmi ovat myös liittyneet joukkueeseen. KPV:stä joukkueeseen ovat myös siirtyneet b-ikäiset Melina Nurmi, Iida-Maria Maunula, Sofie Sällinen, Lotta Mannström, Amanda Rimpilä ja Laura Vähätiitto.

Päävalmentaja joukkueessa on Marko Takala, joka tosin on vielä jonkun aikaa sivussa terveydellisten syiden vuoksi. Valmennuksessa apuna ovat olleet Kimmo Koskela ja Petri Rintala. Joukkueenjohdossa jatkaa Pertti Salonen.

Lauantain pelistä on vuorenvarmasti sivussa viisi tyttöä. Osa opiskeluiden, töitten ja karkasipa joku etelän lämpöönkin Suomen kylmyyttä karkuun. Joukkueen johdon toiveissa on myös ettei perjantai-illan Nikke Ankaran keikka kaupungissa vähenna joukkueen pelaajistoa. Se on varmaa, että launtai-iltapäivän peli Kruunypyyn hiekalla on todella haastellinen. Ja oman mausteensa heittää huomiseksi viilenevä keli ja tuuli.

Seuran uusimmat