Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Kanu
2021 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 18:00 Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä
9
Hei

Kympille Kanu vieraaksi


Kokkola F10 kohtaa perjantaina 9.7 klo 18 Kanun Kauhavalta Pihlajassa pelattavassa ottelussa.

Perjantain vastustaja Kanu on aloittanut sarjan varsin hienosti. Kovin tavoittein tulevaisuuteen tähtävä Kanu on pelaamissaan kolmessa pelissä saanut pistepussiinsa jo seitsämän pistettä. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta todella monilla pelaajilla mm. Tornion suunnasta ja sen lisäksi yhteistyö SJK:n kanssa tuo mukanaan nuoria pelaajia.

Perjantain kotijoukkue Kokkola F10:n suunta on ollut hivenen toisenlainen. Pelaamissaan kolmessa pelissä on saaliina vain yksi tasapeli piste. Sen lisäksi perjantaina Kympin ryhmä lähtee haastamaan kärkijoukkuetta Kanua varsin kapealla ryhmällä. Mutta se on varmaa, että pisteistä tullaan taistemaan.

TERVETULOA OTTELUUN

Liput 5 euroa ja maksuvälineenä vain käteinen raha.

Kanu vei pisteet Kauhavalle


Kokkola F10 kohtasi perjantain iltana naisten kakkosen ottelussa Kanun Kauhavalta. Loistavissa olosuhteissa pelatussa ja todella hienoissa luonnonnurmi olosuhteissa ottelussa pelatussa ottelussa pisteet matkasi valitettavasti Kauhavalle numeroin 1-3(0-2).

Avausjakso numeroiden ja maalien suhteen oli valitettavasti lievää Kanun hallintaa. Toki omat hetket oli myös kotijoukkuen Kympillä. Parhaat paikat oli Kympin kahdella kaukolauksella jotka olivat Frida Nymannin ja Essi Rahkosen käsialaa. Ja toki pikku hiljaa peleihin vertyvä Jonna Curinga esitti vaarallisiä otteita laidalta. Maalit vierasjoukkueelle syntyivät ottelun 16 minuutilla Kupsin kirjoilla viime kaudella olleen Greta- Aurora Moilasen toimesta ja ottelun 33 minuutilla Riina Pirttisen viimeistellessä kulmapotkun jälkitilanteesta.

Toisella jaksolla hallitsevampi osapuoli oli kotijoukkue Kymppi. Puoliajalla sisään tullut ja häihinsä valmistuva ja harjoituksissa vähän näkynyt Emmi Niskakangas oli todella mainiolla pelipäällä. Emmin laukaus ottelun 53 minuutilla onnistui Kanun maalivahti pelastamaan vaivoin maaliviivalta. Ai niin onnistuihan valitettavasti ottelun 50 minuutilla Kanun maalivahdin loistavasta avauksesta Helena Hakala lisäämään Kanun johdoksi 0-3.Ottelun 73 minuutilla oli Emmi Niskanagas oli kaventaa numeroita, mutta vaivoin onnistui Kanun maalivahti torjua tilanteen kulmaksi. Sai Kymppi ansaitun kavennuksen myös ottelun 89 minuutilla. Eniten kentällä pääsarjaotteluita pelannut Lotta Toivanen tosin jääkiekon puolella onnistui hienolla pystyjuoksulla pääsemään vapaaksi ja hallittu nosto läheltä ylös (jääkiekko termein) kavensi pelin 1-3. No ei se nyt ihan läheltä ollut mutta maali oli todella hieno.

Vaikka perjantain ottelun Kymppi hävisikin niin ei missään nimessä Kympin tyttöjen tarvitse esitystä hävetä. Otteluun lähdettäessä oli jo selvillä ryhmän kapeus ja taistelutta ei peliä hävitty.

Kympin pelit jatkuvat torstaina 22.7 klo 19 Pihlajan Wembleyllä kun vieraaksi saapuu paikallisvastus Esse IK

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&194594...Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(0-2)
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Joulukuu   »
Kategoriat