Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - Kufu98  0 - 4

Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä

Kympille tappio avauksessa

Kokkola F10 aloitti lauantaina kautensa kotiottelulla KuFu 98:n saapuessa vieraaksi Pihlajaan. Sateen kastelemalla huippukuntoisella Pihlajan kentällä vierailija KuFu vie pisteet mennessään numeroin 0-4(0-1) Kuopioon.

Avausjakson alku enteili ottelusta tasaista koitosta. Kotijoukkue Kymppi oli jopa lievästi halllitsevampi osapuoli alussa. Mutta totuuden nimissä on kyllä sanottava, että huippu maalipaikat loistivat poissaolollaan molempien joukkueiden osalta. Saatiin ensimmäisellä jaksolla kuitenkin yksi maali ja siitä vastasi vielrailija KuFu ottelun 26 minuutilla Susanna Silvennoisen viimeistellessä.

Toinen jakso olikin maalien suhteen vierasjoukkueen juhlaa. Ottelun 51 minuutilla vieraiden Emilia Hupponen lisäsi vieraiden johdoksi 0-2. 56 minuutilla Tiia Vihavainen lisäsi johdoksi 0-3. Ottelun päätösnumerot 0-4 teki Elisa Lemettinen rangaistus potkusta ottelun 66 minuutilla.

Toisen jakson pelistä Kympin osalta voidaan todeta, että huippupaikoille ei edelleenkään päästy ja paljon jäi parannettavaa viikon päästä Ropsin kakkosjoukkueen saapuessa vieraaksi Pihlajaan.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Senja Rintala ja vieraista Tiia Vihavainen

Tilastot

0 - 4

Kufu98
(0-1)
26'MaaliSilvennoinen Susanna
51'MaaliHuupponen Emilia
56'MaaliVihavainen Tiia
66'MaaliLemettinen Elisa