Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Esse IK
2020 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 16:30 Kokkola, Ykspihlaja
13
Kes

Kympillä sarja-avaus lauantaina


Kokkola F10 aloittaa lauantaina naisten kakkosen pelit Pihlajan "Wembleyllä" kohtaamalla Esse IK:n klo 16.30 käytävässä ottelussa.

Viime kaudella naisten kolmosen voittanut Kokkola F10 lähtee kauteen niin hyvin valmistautuneena kuin vallitseva tilanne on mahdollistanut. Viime aikoina on joukkueen harjoituksissa ollut todella hyvin pelaajia.

Mitä tulee viime kauden joukkueeseen niin muutama pelaaja on jäänyt sivuun joukkueesta. Uusina pelaajina on joukkueeseen liittynyt Emmi Niskakangas (Myran), Roosa Nyman, Karoliina Malviniemi, Tiia-Maria Hautamäki (kaikki GBK:sta) ja sen lisäksi joukkueeseen palaa muutaman vuoden tauon pitänyt Anni Kinnunen. Mainittakoon, että kaikilla viidellä tytöllä on pelejä takana Kympin joukkueesta aikaisemmilta kausilta.

Mitä tulee huomisen vastustajaan Esse IK:hon niin joukkueessa on tapahtunut todella vähän muutoksia.Tolppien väliin palaa todella kokenut liigapelejäkin pelannut Matilda Henriksson ja toinen uusi pelaaja on GBK:sta tullut Hilma Lehtola. Mitä tulee paikallisen lehden juttuun niin Patrick Kullan valmentama joukkue tähtää lohkossa korkealle. Eli varmaa on, että Kympille on heti luvassa hikinen iltapäivä.

Huomisessa pelissä on toiminnassa myös kahvio eli katsojien kannattaa varata mukaan myös käteistä.

TERVETULOA OTTELUUN!


Kymppi aloitti voitolla


Kokkola F10 aloitti tänään naisten kakkosen sarjapelit aurinkoisella Pihlajan Wembleyllä. Tuloksena oli päivän pelissä oli 3-1(1-1) voitto Esse IK:sta.

Ottelu ei olisi voinut alkaa Kympin osalta murheellisemmin kuin se alkoi. Puolen minuutin pelin jälkeen Jenny Le vie vieraat 0-1 johtoon. Kymppi ei tästä häkeltynyt vaan ottelun neljännellä minuutilla tilanne oli jo 1-1. Henna Isokangaan syötöstä Ada Mannström laukoo Kympin 1-1 tasoituksen.Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasaista eikä lisämaaleja nähty. Paras paikka oli kotijoukkueen Emmi Niskakankaalla jonka ohjaus puolen tunnin pelin jälkeen meni niukasti ohi. Ensimmäinen puoliaka oli puolin ja toisin aika fyysistä peliä ja harmittavasti kotijoukkeen Marika Valtonen loukkasi polvensa ottelun 20 minuutilla.

Toisen puoliajan alku oli vielä tasaista, mutta viimeisellä puolella tunnilla Kympin hallinta oli selvää ja voittonumerot 3-1 olisivat voineet olla suuremmatkin. Ottelun 63 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkinen puskee hienosti 2-1 johdon Henna Isokankaan hienosta keskityksestä. Loppunumerot 3-1 tekee Keena Koskela ottelun 90 minuutilla Ada Mannströmmin syötöstä. Sen lisäksi Kympillä oli tukku hyviä paikkoja. Ottelun 74 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkinen laukoo ylärimaan. Ottelun 79 minuutilla Kaisa Tolonen laukoo kulmasta niukasti yli. Ottelun lisäajalla Keena Koskelan ohjaus tyhjästä maalista menee harmittavasti ohi tyhjän maalin.

https://www.palloliitto.fi/ottelu/1436571

Kympin pelit jatkuvat torstaina 25.6 klo 19 Ykspihlajassa kun vieraaksi saapuu naapurikaupungin Pietarsaaren United. Sehän on selvää, että tätä peliä ei kumpikaan halua hävitä.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 1
(1-1)
1' Maali Le Jenny

4' Maali Mannström Ada

4' Maalisyöttö Isokangas Henna

63' Maali Hägg-Mäkinen Ida

63' Maalisyöttö Isokangas Henna

90' Maali Koskela Keena

90' Maalisyöttö Mannström Ada
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Heinäkuu   »
Kategoriat