Edustus, Naisten Kakkonen

TP-47 - KF10   0 - 2

Puuluoto TN

Kymppi voittoon Torniossa

Kokkola F10 vieraili lauantaina Torniossa TP-47:n vieraana. Todella kapealla ringillä liikkeellä ollut Kymppi ei antanut tilanteen häiritä vaan otti täysin ansaitun voiton numeroin 0-2(0-1).

Alun tasaisen jakson jälkeen mitä pidemmälle ensimmäisen jakson peli eteni niin hallinta siirtyi lauantain vierailijalle Kympille. Kymppi oli todella lähellä siirtyä johtoon ottelun 24 minuutilla. Sofia Rintalan hieno vapari n.25 metristä osuu ylärimaan. Seuranneesta jatkotilanteesta myöskin Essi Rahkosen jatkolaukaus kolistelee ylärimaa. Muutaman todella hyvän tilanteen myötä vierailija Kymppi saa ansaitun joihtomaalin ottelun 31 minuutilla. Ada Mannströmmin syöttö päätyrajalta löytää maalin edustalta Emilia Nurkkalan jonka ohjaus painuun verkon perukoille vieden vierailijan 0-1 ansaittuun taukojohtoon.Kotijoukkueen paikat ensimmäisellä puoliajalla olivat pari vaarallista kaukolaukausta.

Kotijoukkue Tornio teki puoliajalla kolme pelaaja vaihtoa, mutta mitään muutosta ei pahemmin tapahtunut. Vaarallisemmat paikat toisella jaksolla loi vierailija Kymppi. Muutama hyväkin paikka onnistuttiin luomaan toisella jaksolla, mutta viimeistely jäi vähän puolitiehen. Saatiin sentään vapauttava 0-2 maalikin ottelun 73 minuutilla. Roosa Nymannin syöttö päätyrajalta lähellä maalia löytää Emilia Nurkkalan ja Emilia viimeistelee päivän toisen maalinsa hallitulla laukauksella takanurkkaan. Mitään loppukiriä ei TP-47 onnistu luomaan vaan Kympin tytöt pelaavat todella mallikkaasti loppuun asti ottaen täysin ansaitun vierasvoiton.

Kympin pelit jatkuvat lauantaina 25.7 klo 13.00 kun lauantain vastustaja TP-47 saapuu vieraaksi Pihlajaan.

Tilastot
TP-47

0 - 2

(0-1)
31'MaaliNurkkala Emilia
31'MaalisyöttöMannström Ada
73'MaaliNurkkala Emilia
73'MaalisyöttöNyman Roosa