Esittely
Ottelutilastot
KF10 - TP-47
2020 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Kokkola, Ykspihlaja
25
Hei

TP-47 Pihlajaan lauantaina


Kokkola F10 kohtaa lauantaina naisten kakkosen ottelussa TP-47:n Torniosta. Ottelu käydään klo 13.00 Ykspihlajan Urheilukentällä.

Joukkueet kohtasivat jo kaksi viikkoa sitten Torniossa pelatussa ottelussa. Numerot silloin olivat Kympin hyväksi 2-0 Emilia Nurkkalan viimeistellessä molemmat maalit. Ja ilahduttavaa Tornion pelissä oli Kympin kannalta, että oma maali onnistuttiin pitämään puhtaana.

Lauantain peliin saa Kymppi jalkeille leveämmän ryhmän mitä Torniossa oli. Mutta se on varmaa, että lauantain pelistä tulee varmasti tiukka TP-47:n hakiessa kauden avausvoittoa.

Liput otteluun 5 euroa ja kahviokin ottelusta löytyy. Toivotaan yleisön varaavan käteistä mukaan sillä mitään maksupäätteitä ei ole käytössä.

TERVETULOA OTTELUUN!

Kympille karvas tappio


Kokkola F10 kohtasi lauantaina TP-47:n Torniosta Pihlajan loistava kuntoisella nurmella. Kahden viikon takainen vierasvoitto Torniosta vaihtui vastaaviin tappio lukemiin 0-2(0-1).

Ensimmäinen jakso oli kyllä Kympin selvää hallintaa heti alkuminuuteista lähtien. Maalipaikkoja luotiin tasaiseen tahtiin, mutta maaliin asti ei palloa saatu lukuisista yrityksistä huolimatta. Jakson paras paikka siunaantui Emilia Nurkkalalle ottelun 40 minuutilla. Emilia onnistui katkaisemaan maalivahdille tarkoitetun syötön ja onnistui jopa ohittamaankin maaalivahdin, mutta laukaus vasemmalta sivulta painui niukasti ohi tolpan tyhjästä maalista. Ja niinhän siinä monesti käy kun itse et onnistu niin vastustaja rankaisee. Ottelun 42 minuutilla Kiia Tolonen pääsee läpi ja laukoo pallon maaliin vieden vieraat 0-1 taukojohtoon.

Toinen jakso oli pitkälle ensimmäisen toistoa. Kotijoukkue hallitsi, mutta maaliin asti palloa ei saatu mistään. Lähimpänä maalia oltiin ottelun 57 minuutilla Emilian Nurkkalan laukauksen osuttua ylärimaan. Vieraiden 0-2 osuma tulee ottelun 68 minuutilla kulmapotkusta pallon kimmottua Kympin omasta pelaajasta maaliin. Loppu oli myös Kympin hallintaa ja vaikka koko joukkue taisteli esimerkillisesti loppuun asti niin maalia ei saatu aikaiseksi.

Kympin pelit jatkuvan kahden viikon päästä KaNun vieraana Kauhavalla.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&153461...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 2
(0-1)
43' Maali Tolonen Kiia

68' Maali maali Oma
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Syyskuu   »
Kategoriat