Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - TP-47  0 - 2

Kokkola, Ykspihlaja

Kympille karvas tappio

Kokkola F10 kohtasi lauantaina TP-47:n Torniosta Pihlajan loistava kuntoisella nurmella. Kahden viikon takainen vierasvoitto Torniosta vaihtui vastaaviin tappio lukemiin 0-2(0-1).

Ensimmäinen jakso oli kyllä Kympin selvää hallintaa heti alkuminuuteista lähtien. Maalipaikkoja luotiin tasaiseen tahtiin, mutta maaliin asti ei palloa saatu lukuisista yrityksistä huolimatta. Jakson paras paikka siunaantui Emilia Nurkkalalle ottelun 40 minuutilla. Emilia onnistui katkaisemaan maalivahdille tarkoitetun syötön ja onnistui jopa ohittamaankin maaalivahdin, mutta laukaus vasemmalta sivulta painui niukasti ohi tolpan tyhjästä maalista. Ja niinhän siinä monesti käy kun itse et onnistu niin vastustaja rankaisee. Ottelun 42 minuutilla Kiia Tolonen pääsee läpi ja laukoo pallon maaliin vieden vieraat 0-1 taukojohtoon.

Toinen jakso oli pitkälle ensimmäisen toistoa. Kotijoukkue hallitsi, mutta maaliin asti palloa ei saatu mistään. Lähimpänä maalia oltiin ottelun 57 minuutilla Emilian Nurkkalan laukauksen osuttua ylärimaan. Vieraiden 0-2 osuma tulee ottelun 68 minuutilla kulmapotkusta pallon kimmottua Kympin omasta pelaajasta maaliin. Loppu oli myös Kympin hallintaa ja vaikka koko joukkue taisteli esimerkillisesti loppuun asti niin maalia ei saatu aikaiseksi.

Kympin pelit jatkuvan kahden viikon päästä KaNun vieraana Kauhavalla.

Tilastot

0 - 2

TP-47
(0-1)
43'MaaliTolonen Kiia