Esittely
Ottelutilastot
Kanu - KF10
2020 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 15:00 Keskuskenttä, Kauhava
8
Elo

Kymppi voittoon Kauhavalla


Kokkola Futis kävi lauantaina KaNun vieraana Kauhavalla. Olosuhteet ottelussa olivat todella haastavat. Mittarissa 28 astetta lämmintä ja myöskin jonkin verran pitkä nurmi aiheutti pelissä vähän haastetta. Olosuhteista viis niin se kaikkein tärkein kolme pistettä matkasi Kympin matkassa Kokkolaan numeroin 1-3(0-0).

Avausjakson numerot olivat maalittomat. Maalipaikkoja oli kyllä aivan tarpeeksi, mutta maalien makuun ei vaan ensimmäisellä jaksolla päästy muutamista hyvistä yrityksistä huolimatta. Toki se täytyy sanoa, että juomatauon jälkeen oli kotijoukkue Kanulla jopa pari ylärimaa.

Toisella jaksolla maaleja jo saatiin aikaiseksi neljä kappaletta. Avausmaalista vastasi kotijoukkue KaNu Sara Pöntisen toimittaessa pallon maaliin kulmapotkusta ottelun 56 minuutilla. Kovin lyhyeksi jäi Kanun johto. Pari minuuttia maalista niin Mette Perkiön syöttö tavoittaa Roosa Nymanin. Roosa laukoo n.20 metristä vasurilla todella hienosti oikeaan ylänurkkaan. Eikä mennyt kauan kun Kymppi siirtyy 1-2 vierasjohtoon. 64 minuuttia pelikellossa kun Janika Sillanpään kulmuri löytää etutolpalta Kaisa Tolosen joka laukoo pallon varmasti verkon perukoille. Loppunumerot 1-3 tekee Ada Mannström ottelun 76 minuutilla. Ada pääsee oikealta laidasta läpi ja tarkka laukaus vasempaan nurkkaan Emmi Niskakankaan syötöstä. Loppu pelin Kymppi puolusti todella vahvasti ja mitään lopun kiriä ei kotijoukkue KaNu saanut aikaiseksi.

Päivän voittonumerot otettiin todella ilolla vastaan Kympin leirissä. Edellisen Tornio pelin tappio oli poispyyhitty mielestä ja nyt otettiin todella hieno voitto koko joukkueen taistellessa loppuun asti todella hienosti. Etenkin puolustuspeli toimi todella mallikkaasti Kaisa Tolosen, Venla Klemetsin, Essi Rahkosen, Senja Rintalan ja Lotta Toivasen toimesta ja unohtamatta Päivi Utusen varmaa maalivahti työskentelyä.

Kympin pelit jatkuvat 15.8 lauantaina kun Pihlajaan klo 13.00 saapuu vieraaksi OTP Oulusta.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&143658...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(0-0)
56' Maali Pöntinen Sara

58' Maali Nyman Roosa

58' Maalisyöttö Perkiö Mette

62' Maali Tolonen Kaisa

62' Maalisyöttö Sillanpää Janika

76' Maali Mannström Ada

76' Maalisyöttö Niskakangas Emmi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Syyskuu   »
Kategoriat