Edustus, Naisten Kakkonen

OTP - KF10   2 - 0

Heinäpää 2 TN

Kympin voittoputki poikki

Kymppi matkusti lauantaina Ouluun kauden toiseksi viimeiseen sarjapeliin OTP:n vieraaksi Heinäpään tekonurmelle. Alla oli neljän voiton putki, joka katkesi OTP:n voitettua numeroin 2-0(2-0).

Kokkola F10 lähti hakemaan lauantaina hyvää tulosta Oulusta, mutta toisin kävi. Ensi minuuteista lähtien oli nähtävissä, että kotijoukkue OTP halusi voittoa ottelusta enemmän. Kotijoukkue voitti lähestulkoon kaikki kaksinkamppailut ja syöttöpelikin sujui vierasjoukkuetta Kymppiä paremmin. Johtoon OTP siirtyi ottelun 12 minuutilla Minda-Ala Ahon osumalla. Vajaa kymppi myöhemmin siirtyi OTP 2-0 johtoon Annika Koivuharjun maalilla. Tämän maalin jälkeen sai myös vierailijakin peliään vähän kuntoon. Emilia Nurkkalalla oli hyvä paikka vähän OTP:n toisen osuman jälkeen päästessään puolittain vasemmalta läpi, mutta OTP:n maalivahti torjui laukauksen. Tämän lisäksi Kympillä oli pari vaarallista kulmaa.

Toisella jaksolla ei maaleja lisää nähtykään. Peli oli hivenen kotijoukkeen hallintaa mutta mitään huippupaikkoja ei puolin ja toisisn nähty. Kympin paras paikka toisella jaksolla oli Essi Rahkosen kaukolaukauksen mentyä metrin yli maalin.

Näin Kympin neljän pelin voittoputki katkesi ja varmasti koko joukkue oli pettynyt päivän esitykseen. On varmaa, että Kympin tytöt haluavat päättää kautensa viikon päästä Toivalassa paljon parempaan suoritukseen.

Tilastot
OTP

2 - 0

(2-0)
12'MaaliAla-Aho Minda
20'MaaliKainuharju Annika