Edustus, Harjoitusottelu

KF10 - GBK  2 - 1

Ykspihlajan Urheilukenttä

Kympille voitto kenraalissa

Kokkola F10 pelasi lauantaina Pihlajan "Wembleyllä" kenraaliharjoituksen viikon päästä alkavaan naisten kakkoseen. Tuloksena päivän pelissä oli 2-1(0-0) voitto GBK:n nuoresta joukkueesta.

Avausjakson pelistä näkyi, että pelituntuman puute näkyi varsin selvästi molemmissa joukkueissa. Tasaisemman ensimmäisen jakson hallinta oli Kympillä, mutta mitään huikeita maalipaikkoja ei Kymppi onnistunut hirveästi luomaan.

Toisen jakson pelistä voidaan todeta, että Kympin hallinta oli selvempää. Avausmaalista kuitenkin vastasi GBK:n Amanda Sandvik ottelun 52 minuutilla. Tämän jälkeen maaleista ja pelin hallinnasta vastasikin täysin Kymppi. Ottelun 63 minuutilla nähtiin viimein tasoitus. Henna Isokangas viimeistelee tasoituksen Anni Kinnusen syötöstä. Voittomaali syntyy ottelun 77 minuutilla Anni Kinnusen viimeistellessä Emmi Niskakangaan syötöstä. Muutama todella hyvä paikkakin oli Kympillä tarjolla toisella jaksolla, mutta viimeistely ei tänään oikein ollut parhaalla mahdollisella tasolla.

Parasta päivän pelissä oli, että Kymppi sai täyden 90 minuutin pelin alle. Rehellisyyden nimissä ei mitään riemun kiljahduksia päivän peli antanut. Mutta kaikesta huolimatta joukkue osoitti lopun otteilla, että voitosta pelataan aina. Naisten kakkonen alkaa viikon päästä lauantaina kun Pihlajan hyväkuntoiselle nurmelle saapuu avausvastustajaksi Esse IK.

Joukkue tänään Jenika Ojakoski Mv, Päivi Utunen Mv, Venla Klemets, Lotta Toivonen, Essi Rahkonen, Mette Perkiö, Kaisa Tolonen C, Taru Paavola, Ada Mannström, Henna Isokangas, Anni Kinnunen, Ida-Maria Hägg-Mäkinen, Karoliina Malviniemi, Roosa Nyman, Marika Valtonen, Tiia-Maria Karvonen, Tiia-Maria Hautamäki ja Keena Koskela

Mitä tulee Kympin otteluohjelmaan niin palaamme alkuviikosta asiaan kun saamme otteluohjelman lopullisesti valmiiksi.

Kuva Joni Autio Photography

Tilastot

2 - 1

GBK
(0-0)
63'MaaliIsokangas Henna
63'MaalisyöttöKinnunen Anni
77'MaaliKinnunen Anni
77'MaalisyöttöMöttönen Emmi