Esittely
Ottelutilastot
GBK B-tytöt - KF10
2020 - Edustus - Harjoitusottelu
Klo 20:15 Kippari
18
Tam

Kymppi aloittaa harjoitus ottelut


Kokkola F10 aloittaa 10 vuotis juhlavuoden 2020 harjoitusottelut lauantaina klo 20.15 Kipparissa GBK:n b-tyttöjen vieraana.

Kympin osalta voidaan sanoa, että harjoitus otteluun valmistautuminen ei ole ollut mitenkään parasta kun takana on vain seitsämän harjoitusta. Kaiken lisäksi huomisesta pelistä on melko paljon pelaajia poissa. Pikku apuja Kymppi saa Kaustisen suunnalta futsalia pelaavasta KP-V edun riveistä. Ja onpa huomisessa pelissä vähän uusia pelaajiakin nähtävissä. Mutta kaikesta huolimatta Kymppi saa lauantaina jalkeille varsin kelpo joukkueen.

Huomisen nuori vastustaja on sen sijaan ollut liikkeellä varsin pitkään tulevaa kautta silmällä pitäen pelaten paljon pelejä futsalin ja jalkapallon parissa. Eli luvassa on varmasti Kympin tytöille tähän hetkeen varsin hyvä vastus.


Kympille voitto harjoitus ottelussa


Kokkola F10 aloitti valmistautumisen kauden 2020 sarjaan pelaamalla harjoitusottelun kahdella aikuispelaajalla vahvistettua GBK:n b-tyttöjä vastaan. Tuloksen illan otttelussa oli hieno 4-0 voitto(0-0).

Avausjakson ensimmäiset 10 minuuttia olivat nuoren GBK:n lievää hallintaa, mutta tämän jälkeen hallinnan pelistä otti vierailija Kokkola F10. Paikkoja onnistuttiin luomaan tasaiseen tahtiin, mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan.

Toisella jaksolla kentällä nähtiin jo maaleja. Avausmaalin Kymppi teki ottelun 51 minuutilla kun Roosa Nyman onnistui katkaisemaan GBK:n alakerran syötön ja hieno laukaus yli GBK:n maalivahdin siirsi Kympin 0-1 vierasjohtoon. Vain reilu minuutti tästä niin Tiia-Maria Hautamäen syötöstä Jonna Curinga laukoo vieraat 0-2 johtoon. Ottelun 72 minuutilla Roosa Nymanin syöttö vapauttaa Jonna Curingan vasemmalta laidalta läpi ja Jonnan tarkka laukaus etunurkkaan vie Kympin 0-3 johtoon. Loppunumerot 0-4 tekee Kaisa Tolonen ottelun 80 minuutilla Essi Rahkosen millintarkasta kulmasta ohjaamalla pallon sisään.

Loppunumerot 0-4 Kympin hyväksi kyllä antavat aihetta tyytyväisyyteen, mutta sarjan alkuun on n. kolme kuukautta ja töitä pitää tehdä vielä hurjasti harjoituskentällä.

Joukkue tänään. Maalissa tänään Päivi Utunen kenttäpelaajat Essi Rahkonen, Kaisa Tolonen, Neea Perkiö, Tiia- Maria Hautamäki, Mette Perkiö, Tiia-Maria Karvonen, Roosa Salonen, Julia Järvelä, Taru Paavola, Jonna Curinga, Jenni Mahanen, Marika Valtonen ja Roosa Nyman.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
GBK B-tytöt 0 - 4
(0-0)
51' Maali Nyman Roosa

52' Maali Curinga Jonna

52' Maalisyöttö Hautamäki Tiia-Maria

70' Maali Curinga Jonna

70' Maalisyöttö Nyman Roosa

80' Maali Tolonen Kaisa

80' Maalisyöttö Rahkonen Essi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Kategoriat