Edustus, Naisten Kolmonen

GBK/Girls - KF10   0 - 9

Kokkola, Ykspihlaja

Kympille voitto derbyssä

Pihlajan "Wemleyllä kohtasivat keskiviikkona naisten kolmosen derbyssä GBK Girls - Kokkola F10. Vähämaalisen ensimmäisen jakson jälkeen Kokkola F10 pani ison vaihteen päälle toisella jaksolla voittaen selvästi 0-9(0-2)

Ottelun alku näyti missä pelissä mennään. Kymppi otti hallinnan pelistä heti ensimmäisistä hetkistä lähtien.Toki täytyy sanoa, että viimeistelyn suhteen keskiviikon vierailija Kymppi ei ollut mikään tehokas ensimmäisellä jaksolla. No toki maalejakin saatiin aikaiseks pari kappaletta. Ottelun 11 minuutilla Taru Paavola viimeistelee 0-1 osuman vasta seuraan littyneen Fanny Huuhkan syötöstä. Jakson toinen maali näkee päivänvalon ottelun 17 minuutilla Marika Valtosen viimeistellessä Ada Mannströmmin syötöstä.

Toisella jaksolla Kympin maalihanat sitten aukesivatkin oikein urakalla. Ottelun 58 minuutilla alkaa Kympin osalta todela tehokas vartti Kympin viimeistellessä sen aikana kuusi maalia. 0-3 numerot tekee Keena Koskela Ada Mannströmmin syötöstä. Pari minuuttia tästä niin Ida-Maria Hägg-Mäkinen teke 0-4 numerot Ada Mannströmmin syötöstä. 0-5 Numerot tekee Ada Mannström GBK-Girlsien puolustuksen avustuksella ottelun 64 minuutilla. 69 minuuttia kellossa niin Marika Valtonen lisää vieraiden johdoksi 0-6 Ada Mannströmmin syötöstä. 71 minuuttia kellossa niin Taru Paavola lisää johdoksi 0-7. Ottelun 73 minuutilla Taru Paavola tekee päivän ottelussa kolmannen maalinsa eli hattutempun Ada Mannströmmin toimiessa jälleen syöötäjänä. Mainittakoon, että Adalle päivän viides maaliin johtanut syöttö. Päätösnumerot 0-9 tekee ottelun 80 minuutilla Sinna koivisto Keena Koskelan toimiessa syöttäjänä.

Päivän ottelussa Kympin maalivahti Päivi Utunen pääsi todella vähillä töillä. Puolustuslinja pelasi todella varmaa peliä estäen kotijoukkueen vähät yritykset. Keskikenttä ja hyökkäys pelasi myös todella hienosti mitä päivän lukemat kertokoot asian puolesta. Päivän voiton myötä Kymppi siirtyi myös sarjajohtoon. Kympin pelit jatkuvat keskiviikkona 10.7 klo 19.00 kun Pihlajaan saapuu vieraaksi Esse II.

Tilastot
GBK/Girls

0 - 9

(0-2)
11'MaaliPaavola Taru
11'MaalisyöttöHuuhka Fanny
17'MaaliValtonen Marika
17'MaalisyöttöMannström Ada
58'MaaliKoskela Keena
58'MaalisyöttöMannström Ada
60'MaaliHägg-Mäkinen Ida
60'MaalisyöttöMannström Ada
64'MaaliMannström Ada
69'MaaliValtonen Marika
69'MaalisyöttöMannström Ada
71'MaaliPaavola Taru
73'MaaliPaavola Taru
73'MaalisyöttöMannström Ada
78'MaaliKoivisto Sinna
80'MaalisyöttöKoskela Keena