Edustus, Naisten Kolmonen

Esse IK/II - KF10   0 - 6

Överesse, Bollplan

Kymppi päätti kauden ilman tappioita

Kokkola F10 matkasi lauantaina kauden päätöspeliin Ähtävälle Esse Ik/2:n veraaksi. Vaikka pelissä ei ollut panoksia puoleen ja toiseen niin Kympin tytöt halusivat jatkaa kauden loppuun ilman tappioita. Näin myös tapahtui Kympin voittaessa varsin selvin numeroin 0-6(0-3) todella hienolla esityksellä.

Lauantain peli oli ensimmäisen jakson osalta Kympin hallintaa. Paikkoja onnistuttiin luomaan varsin kiitettävästi. Vastustajan osalta paikat oli varsin vähissä. Kympin avausmaali näki päivänvalon ottelun 9 minuutilla. Keena Koskelan kulman puskee verkon perukoille Kaisa Tolonen ja samalla voidaan todeta, että kauan odotettu avausmaali näkee päivänvalon.Vain minuuuti tästä niin Keena Koskelan syötöstä Marika Valtonen viimeistelee Kympille 0-2 johdon. Taukonumerot 0-3 tekee Jonna Koivisto ottelun 34 minuutilla todella hiedolla kulmapotkulla suoraan maaliin.

Toinen jakso jatkuu Kympin hallinnassa ja maalejakin onnistutaan tekemään kolme lisää. 54 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä Marika Valtonen viimeistelee tilanteeksi 0-4.. 72 minuutilla Marika Valtonen puskee Jonna Koiviston antamasta kulmasta tilanteeksi 0-5 ja näin myös Marikan hattutemppu on valmis. Loppunumerot 0-6 tekee ottelun 80 minuutilla Keena Koskela hienolla vedolla etuylänurkkaan Ada Mannströmmin syötöstä.

Näin Kympin sarjakausi 2019 tuli päätökseen ja kausi pelatttiin ilman tappioita ja edessä on nousu naisten kakkoseen kaudeksi 2020.

HIENOA TYTÖT!

Tilastot
Esse IK/II

0 - 6

(0-3)
9'MaaliTolonen Kaisa
9'MaalisyöttöKoskela Keena
10'MaaliValtonen Marika
10'MaalisyöttöKoskela Keena
34'MaaliCuringa Jonna
54'MaaliValtonen Marika
54'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida
72'MaaliValtonen Marika
72'MaalisyöttöCuringa Jonna
80'MaaliKoskela Keena
80'MaalisyöttöMannström Ada