Edustus, Naisten Kolmonen

KF10 - GBK/Girls  8 - 1

Kokkola, Ykspihlaja

Voitto kauden päätös kotipelissä

Kympin kauden viimeinen kotipeli pelattiin keskiviikona Pihlajan "Wembleyllä". Vastustajana ollut GBK-Girlsit joutui lähtemään pelistä 8-1(4-1) tappio niskassa.

Enismmäinen jakso ei kerennyt vanheta kuin 18 sekunttia niin kotijoukkue Kymppi siirtyi 1-0 johtoon. Jonna Koiviston millimetrin tarkan syötön laukoi verkon perukoile Henna Isokangas. Toinen maali syntyi myös Jonna Koiviston syötöstä ottelun 13 minuutilla Marika Valtosen viimeistellessä. Ottelun 27 minuutilla Jonna Koviisto avaa maalihanansa päivälle Jenni Mahasen syötöstä. Ottelun 36 minuutilla Girlsit kaventaa tilanteeksi 3-1 Alina Matilaisen viimeistellessä. Taukonumerot 4-1 tekee Jonna Koivisto Id-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä.

Toinen jakso ei kerkee kauan vanheta kun Jenni Mahanen tekee numeroiksi 5-1 Taru Paavolan syötöstä. 6-1 numerot syntyvät ottelun 57 minuutilla Marka Valtosen viimeistellessä Jenni Mahasen syötöstä. Lopun kaksi viimeistä maalia tekeekin huikeat tehot päivän pelissä tehnyt Jonna Koivisto (4+2) Henna Isokangaan ja Essi Rahkosen toimiessa syöttäjinä.

Vaikka Kymppi oli nousun varmistanut jo ennen peliä niin joukkueen työmoraalia ei voi moittia. Kaudelle halutaan hieno loppu ja se myös näkyi päivän tekemisessä. Pelistä haluttiin voitto ja se myös saatiin varsin selvin numeroin. Kympin kauden päätöspeli on lauantaina 7.9 Esse Ik:n/2:n vieraana ja on varmaa, että kausi halutaan pelata tappioitta maalliin.

Tilastot

8 - 1

GBK/Girls
(4-1)
1'MaaliIsokangas Henna
1'MaalisyöttöCuringa Jonna
13'MaaliValtonen Marika
13'MaalisyöttöCuringa Jonna
27'MaaliCuringa Jonna
27'MaalisyöttöMahanen Jenni
47'MaaliCuringa Jonna
47'MaaliMahanen Jenni
47'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida
47'MaalisyöttöPaavola Taru
57'MaaliValtonen Marika
57'MaalisyöttöMahanen Jenni
80'MaaliCuringa Jonna
80'MaalisyöttöIsokangas Henna
89'MaaliCuringa Jonna
89'MaalisyöttöRahkonen Essi