Edustus, Naisten Kolmonen

Tarmo - KF10   1 - 2

Kälviä, Keskuskenttä

Kympille voito kärkipelissä

Kokkola F10 kohtasi perjantaina Kälviän keskuskentällä naisten kolmosen kärkipelissä Tarmon. Panoksia ei ottelusta puuttunut vaan tarjolla oli kärkipaikka naisten kolmosessa ja sekä askeleen verran lähempänä oleva sarjanousu. Numerot päivän pelissä olivat vierailija Kympin hyväksi 1-2(0-2)

Ensimmäinen jakso oli tasaista pelaamista ja todella kovaa taistelua joka tilanteessa. Mutta siinä tärkeimmässä eli maalinteossa onnistui vain vierailija Kokkola F10. Ottelun 9 minuutilla todella hyvällä jalalla liikkeellä ollut Marika Valtonen etenee oikealta laidalta ja hyvä keskitys menee Tarmon omasta pelaajasta maaliin. Jakso etenee todella tasaisissa merkeissä, mutta maalipaikkojen suhteen vierailija Kymppi on huolellisempi. Jakson toisen maaiin tekee ensimmäisessä maalissakin hyvin esillä ollut Marika Valtonen Kaisa Tolosen syötöstä ottelun 43 minuutilla.

Toiselle puoliajalle Tarmo tulee todella päättäväisesti ja myöskin onnistuu voittamaan lukuisat kaksinkamppailut. 1-2 kavennuksen laukoo Veera Päivärinta ottelun 49 minuutilla. Tämän jälkeen Tarmo ottaa näennäisen hallinnan pelistä, mutta millekkään huippu maalipaikoille Tarmo ei onnistu pääsemään. Kokkola F10:lle tarjoutuu taistelun tuoksinnassa todella huippupaikka ottelun 77 minuutilla ottelun ratkaisuun Ada Mannströmmin päästessä läpi, mutta Tarmon maalivahti torjuu vaivoin. Pari minuuttia ennen loppua Frida Nyman laukoo myöskin ylärimaan.

Päivän ottelu oli todella kovaa taistelua ja vieraista voidaan nostaa esille todella hyvin taistellut topparipari Kaisa Tolonen ja Neea Perkiö jotka katkoivat vuorenvarmast läpi ottelun. Ja myöskin koko Kympin koko joukkueen uhrautuvainen taistelu on syytä huomioida läpi ottelun. Ja tietenkin molemmissa maaleissa mukana ollut Marika Valtonen on syytä mainita. Ja sekin on syytä huomioda vaikka kotijoukkue välillä hallitsi niin vierailija Kymppi onnistui luomaan paremmat maalipaikat läpi ottelun.

Kympin pelit jatkuvat keskiviikkona 28.8 klo 18.30 Ykspihlajan Wembleyllä paikallispelillä GBK Girlsejä vastaan.

Tilastot
Tarmo

1 - 2

(0-2)
43'MaaliValtonen Marika
43'MaalisyöttöTolonen Kaisa
91'VaroitusKoivisto Sinna