Esittely
Ottelutilastot
KF10 - FC United
2019 - Edustus - Naisten Kolmonen
Klo 18:30 Kokkola, Ykspihlaja
14
Elo

Kympille United vieraaksi


Kokkola F10 kohtaa keskiviikkona klo 18.30 käytävässä ottelussa Unitedin PietarsaarestaYkspihlajan "Wembleyllä".

Kevätkierroksen ottelu Pietarsaaressa päättyi Kympin selkeään 5-0 voittoon, mutta kevään pelin numeroilla ei ole mitään merkitystä tähän otteluun lähdettäessä.

Sarjatalukossa Kymppi on toisena 20 pisteellä ja keskiviikon vierailija United on kolmantena 18 pisteellä tosin yhden pelin enemmän pelanneena.

Kympillä on alla kauden heikoin peli Alavetelissä jäätyään tasapeliin Myran/3:n kanssa. On varmaa, että tämä taaperrus on pyyhitty pois muistoista ja keskiviikkona Kymppi lähtee tosissaan hakemaan voittoa pelistä. Tosin keskiviikon peliin lähdetään aika kapealla ringillä työesteiden ym. muiden syiden takia, mutta varsin iskukykyisellä joukkueella.

TERVETULOA OTTELUUN!

Kymppi voittoon Unitedista


Naisten kolmosessa kakkosena ja kolmosena olevat Kokkola F10 ja Pietarsaaren United kohtasivat keskiviikona Ykspihlajan "Wembleyllä". Kokkola F10 otti hallitun voiton sateen kastelemalla nurmella numeroin 3-0(1-0).

Ottelun alku antoi selvän kuvan jakson hallitsijasta. Kymppi hallitsi mielin määrin ja onnistui luomaan todella hyvin maalipaikkoja. Se tärkein johto-osuma onnistuttiin tekemään ottelun 15 minuutilla. Fanny Huuhkan syötöstä Marika Valtonen laukoi hallitusti jakson ainoan osuman.

Toinen jakso kulki samalla kaavalla.Kotijoukkue hallitsi ja maalejakin onnistuttttin tekemään pari. Ottelun 48 minuutilla Henna Isokangas teki todellisen tahtomaalin. Henna sai pallon oikealla ja harhautti pari pelaajaa ja laukaus 16 rajalta muuttaa suuntaa vastustajasta ja pallo painui aivan ansaitusti verkon perukoille.Päätösnumerot 3-0 laukoo Keena Koskela Fanny Huuhkan syötöstä todella hienolla vedolla ottelun lisäajalla 16 rajan tuntumasta.

Päivän pelistä voi kotijoukkue olla todella ylpeä.Jokaisen pelaajan suoritus ottelussa oli todella hyvä. Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen hallintaa ja edellisen pelin epäonnistuminen oli pyyhitty pois mielestä. Tästä on hyvä lähteä ensi viikon perjantain kärkikamppailuun Tarmon vieraaksi.

https://www.palloliitto.fi/ottelu/1224519Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 0
(1-0)
15' Maali Nimi

15' Maalisyöttö Huuhka Fanny

48' Maali Isokangas Henna

91' Maali Koskela Keena

91' Maalisyöttö Huuhka Fanny
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Kesäkuu   »
Kategoriat