Edustus, Naisten Kolmonen

KF10 - FC-92  6 - 2

Kokkola, Ykspihlaja

Kymppi takas kärkipaikalle

Ei ollut Nivalan FC-92:stä vastusta perjantai-iltana naisten kolmosen pelissä Kokkola F10:ntä vastaan. Kevään pistemenetyksestä sisuuntuneena Kokkola F10 voitti selvin numeroin 6-2(4-0) Pihlajassa pelatussa pelissä.

Olosuhteet ottelussa oli Suomen mittapuun mukaan todella haastavat lämpimän sään vuoksi. Tämä ei kuitenkaan kotijoukkuetta häirinnyt ainakaan ensimmäisellä jaksolla. Jo viiden minuutin pelin jälkeen siirtyy kotijoukkue Kymppi 1-0 johtoon Henna Isokankaan viimeistellessä Kaisa Tolosen pitkästä syötöstä. 14 minuutin kohdalla olivat lukemat jo 2-0. Taru Paavolan puolesta kentästä anataman vaparin jatkoi Keena Koskela yli vieraiden maalivahdin verkon perukoille.Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Fanny Huuhkan syötöstä Ida-Maria Hägg-Mäkinen laukoo hienosti ylänurkkaan ja tilanteeksi 3-0. Taukonumerot 4-0 tekee Fanny Huuhka Mette Perkiön syötöstä.

Toinen jakso kerkesi vanheta vain kolme minuuttia niin Fanny Huuhka tekee päivän toisen maalinsa Keena Koskelan syötöstä ja tilanne on jo 5-0. Kotijoukkueen kulmasta ottelun 64 minuutilla Essi Rahkonen laukoo tolppaan ja Taru Paavola laukoo paluupallon maaliin ja tilanne on jo 6-0.Liekö kotijoukkue tullut tyytäväiseksi 6-0 johdosta niin vierailija onnistuu viimeisellä 20 minuutilla tekemään kaksi maalia Jenni Mäenpää ja Mira Järvenojan toimesta.

Ottelun tuloksen myötä nousi Kymppi takas kärkipaikalle pisteen erolla Tarmoon. Kympin pelit jatkuvat torstaina 1.8 Alavetelissä Ik Myranin/3:n vieraana.

Joni Aution Photographyn ottamia kuvia perjantai-illan pelistä

Tilastot

6 - 2

FC-92
(4-0)
5'MaaliIsokangas Henna
5'MaalisyöttöTolonen Kaisa
14'MaaliKoskela Keena
14'MaalisyöttöPaavola Taru
32'MaaliHägg-Mäkinen Ida
32'MaalisyöttöHuuhka Fanny
41'MaaliHuuhka Fanny
41'MaalisyöttöPerkiö Neea
48'MaaliHuuhka Fanny
48'MaalisyöttöKoskela Keena
64'MaaliPaavola Taru
64'MaalisyöttöRahkonen Essi