Edustus, Naisten Kolmonen

FC United - KF10   0 - 5

Jakobstad, FC United plan 1

Kymppi ratkaisi toisella jaksolla

Kokkola F10 matkusti tänään Pietarsaareen vielä ilman tappioitta olevan Unitedin vieraaksi. Ottelu pelattiin erinomaisessa kunnossa olevalla Unitedin kentällä.

Maalipaikkoja ensimmäisellä puoliajalla tuhlaillut Kokkola F10 onnistui toisella puoliajalla maalinteossa ensimmäistä jaksoa huomattavasti paremmin. Ensimmäisellä puoliajalla yhden maalin tehnyt Kymppi onnnistui toisella puoliajalla maalinteossa huomattavasti paremmin tehden neljä lisää. Näin loppunumeroiksi saatiin täysin ansaitust Kympin 0-5(0-1) vierasvoitto.

Ensimmäisen puoliajan lievään vastatuuleen pelannut Kymppi oli hallitsevampi osapuoli lähes koko jakson. Se tärkein, eli maali saatiin aikaiseksi ottelun 23 minuutilla. Ida-Maria Hägg-Mäkinen vapautti Ada Mannströmmin oikealta maalintekoon ja Adan tarkka laukaus painui takakulmaan. Paikkoja Kympillä oli ensimmäisellä jaksolla useampaankin maaliin, mutta lisämaaleja ei nähty. Unitedin paras paikka tuli jakson lopulla, mutta avausottelun Kympin paidassa pelannut Päivi Utunen torjui hienosti kulmaksi.

Toisen jakson eka vartti oli tasaisempaa peliä puolin ja toisin. Ottelun ratkaisuksi voidaan sanoa ottelun 60 minuuttia. Kympille tuomitaaan rangaistuspotku, jonka Keena Koskela laukoo varmasti verkon perukoille. Tästä kolme minuutia niin Mette Perkiö vapauttaa syötöllään Ada Mannströmmin maalintekoon ja tilanne 0-3. Tästä viisi minuuttia niin asialla sama parivaljakko. Meten keskityksen verkon perukoille laukoo Ada Mannström ja tilanne 0-4. Päätös numerot 0-5 tekee Keena Koskela Ada Mannströmmin esityöstä ottelun 90 minuutilla.

Päivän pelissä Kympin osalta onnistui kyllä joka tyttö. Oli päässä sitten minkälaiset lasit tahansa niin nähdyn perusteella numerot oisivat voineet olla jopa suuremmat.

Kympin seuraava peli on keskiviikona 26.6 klo 18.30 Pihlajassa, kun vastaan saapuu sarjan neljällä voitolla avannut Tarmo.

Tilastot
FC United

0 - 5

(0-1)
23'MaaliMannström Ada
23'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida
60'MaaliKoskela Keena
63'MaaliMannström Ada
63'MaalisyöttöPerkiö Mette
68'MaaliMannström Ada
68'MaalisyöttöPerkiö Mette
82'VaroitusValtonen Marika
90'MaaliKoskela Keena
90'MaalisyöttöMannström Ada