Esittely
Ottelutilastot
FC-92 - KF10
2019 - Edustus - Naisten Kolmonen
Klo 17:00 Nivala, DEN-areena
19
Tou

Kymppi avaa sarjakautensa


Kokkola F10 avaa sunnuntaina kauden 2019 sarjakautensa naisten kolmosen avausottelussa FC 92:n vieraana Nivalassa.

Kokkola F10:n joukkueessa on muutoksia kauden 2018 joukkueeseen verrattuna melkoisesti. Mm. neljä tyttöä siirtyi GBK:n kirjoihin. Muutamia lopettamisia on myös tullut ja opiskelut ovat vieneet viime kauden pelaajia ympäri Suomen. Viime kauden joukkueen paaras maalintekijä Mia Rein muutti kotikonnuilleen töiden perässä ja myöskin viime kauden puolustuksen avainpelaaja Sonja Hedström on sivussa koko kauden loukkaantumisen takia.

Uusia pelaajia on myös siirtynyt seuraan. GBK:n kirjoilta seuraan ovat siirtyneet Marika Valtonen ja Ida-Maria Hägg-Mäkinen. KPV:n b-junioreista ovat seuraan siirtyneet junioireista vanhentuneet Mette Perkiö ja Martta-Kaisa Puutio. Reimasta on siirtynyt Jenika Ojakoski ja KP-V:stä Laura Koskinen. Sen lisäksi seuran kirjoissa oleva välivuoden pitänyt Sinna Koivisto palaa myös joukkueeseen.

Sunnuntain avauspeliin joukkue lähtee hieman varamiehisenä opiskeluiden, töiden ja onpa joku karannut ulkomaillekin. Kympin kotiavaus näkee päivän valon 5.6 Santahaan nurmella kun vieraaksi saapuu Ik Myran/3.

Kympille avauspiste Nivalan helteessä


Kokkola F10 avasi kauden 2019 sarjapelinsä tänään matkustamalla Nivalaan FC-92:n vieraaksi. Todella lämpimässä säässä pelatusssa ottelussa pisteet jaettiin tuloksella 1-1 (0-0).

Kympin osalta kauden avauspeliin pientä murheen kryyniä aiheutti vähäinen pelaajamäärä. Erinäisten esteiden vuoksi matkaan lähti 12 pelaajaa. Kaikesta huolimatta tytöt taistelivat todella hienosti ja aineksia voittoonkin oli.

Ottelun maalit näkivät päivän valon ottelun toisella puoliajalla. Kotijoukkueen Heta Järvenpää vei kotijoukkuen johtoon ottelun 59 minuutilla.Kauan ei kotijoukkue saanut johdosta nauttia. Vain kuusi minuuttia avausmaalista niin Essi Rahkosen syötöstä Keena Koskela laukoo loppunumeroiksi 1-1.

Tämä oli myös Kympin osalta kauden ainut keinonurmi ottelu. Kympin pelit jatkuvat keskiviikkona 5.6 kun Santahaan nurmelle vieraaksi saapuu Ik Myran/3.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&1...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(0-0)
59' Maali Järvenpää Heta

65' Maali Koskela Keena

65' Maalisyöttö Rahkonen Essi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Kesäkuu   »
Kategoriat