Edustus, Naisten Kolmonen

FC-92 - KF10   1 - 1

Nivala, DEN-areena

Kympille avauspiste Nivalan helteessä

Kokkola F10 avasi kauden 2019 sarjapelinsä tänään matkustamalla Nivalaan FC-92:n vieraaksi. Todella lämpimässä säässä pelatusssa ottelussa pisteet jaettiin tuloksella 1-1 (0-0).

Kympin osalta kauden avauspeliin pientä murheen kryyniä aiheutti vähäinen pelaajamäärä. Erinäisten esteiden vuoksi matkaan lähti 12 pelaajaa. Kaikesta huolimatta tytöt taistelivat todella hienosti ja aineksia voittoonkin oli.

Ottelun maalit näkivät päivän valon ottelun toisella puoliajalla. Kotijoukkueen Heta Järvenpää vei kotijoukkuen johtoon ottelun 59 minuutilla.Kauan ei kotijoukkue saanut johdosta nauttia. Vain kuusi minuuttia avausmaalista niin Essi Rahkosen syötöstä Keena Koskela laukoo loppunumeroiksi 1-1.

Tämä oli myös Kympin osalta kauden ainut keinonurmi ottelu. Kympin pelit jatkuvat keskiviikkona 5.6 kun Santahaan nurmelle vieraaksi saapuu Ik Myran/3.

Tilastot
FC-92

1 - 1

(0-0)
65'MaaliKoskela Keena
65'MaalisyöttöRahkonen Essi