Edustus, Naisten Kakkonen

PeFF - KF10   2 - 1

Västerplan (konstgräs), Jakobstad

Kympille karvas tappio Pietarsaaressa

Kokkola F10 kävi pelaamassa todella tärkeän pelin Pietarsaaressa Peffin vieraana. Ensimmäisen jakson johdon jälkeen onnistui Peff kääntämään toisen jakson pelillä pelin 2-1(0-1) kotivoitoksi.

Ottelun alku enteili, että pelissä taisteltiin pisteistä tosissaan. Huikeat maalipaikat ottelun alussa loistivat poissaolollaan. Mtä pitemmälle jakso eteni niin puolittaisia paikkojakin alkoi tulla puolin ja toisin. Kympille siunaantui jakson puoli välissä kohtalainen paikka. Sofia Peltola pääsee laidasta puolittain läpi, mutta laukauksen pienestä kulmasta torjuu kotijoukkueen maalivahti. No ei jaksoa ilman maalia pelattu. Ottelun 37 minuutilla Kokkola F10 siirtyy 0-1 johtoon. Mia Reinin syöttö vapauttaa Ada Mannströmmin, joka pääsee yksin läpi ja tarkka laukaus oikeaan nurkkkaan vie vieraat taukojohtoon.

Toisella jaksolla maaleja tekeekin vain kotijoukkue. Myranista yhteistyöseura sopimuksen myötä Peffin nimissä pelannut Amanda Kass puskee tasoituksen kulmasta ottelun 53 minuutilla. Tämän jälkeen vieraiden Ada Mannström pääsee läpi, mutta kotijoukkueen maalivahti saa sormensa väliin ja seuranneesta jatkotilanteesta Frida Nymannin laukaus epäonnistuu. Kotijoukkueen voittonumerot syntyvät ottelun 83 minuutilla. Maalinedusta hässäkän päätteeksi Elin Sanden tuikkaa pallon verkon perukoille. Kympille tuomitaan vapari n.30 metristä aivan ottelun viime hetkellä. Mia Rein asettuu pallon taakse ja todella komea vapari molarin käsien kautta ylärimaan. Voi pahus olipa lähellä.

Oman mausteensa peliin toi kyllä ottelun päätuomari jonka vihellykset toisella puoliajalla aiheuttivat protestointia vieraiden leirissä. Tosin maalien syntyyn ne eivät vaikuttaneet. No liekö painanut tuomarilla jaloissa kun oli toinen peli putkeen.

Kympin pelit ennen kolmen ja puolen viikon sarjataukoa jatkuvat ensi keskiviikkona 20.6 klo 19 Ykspihlajan Wembleyllä kun vieraaksi saapuu kärkijoukkue Jypk/2.

Tilastot
PeFF

2 - 1

(0-1)
32'VaroitusNyman Roosa
37'MaaliMannström Ada
37'MaalisyöttöRein Mia
57'Vaihto ulosPerkiö Neea
57'Vaihto sisäänIsokangas Henna
62'Vaihto ulosTiala Rina
62'Vaihto sisäänNyman Frida
80'Vaihto ulosPeltola Sofia
80'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria