Esittely
Ottelutilastot
KF10 - PeFF
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Santahaka (tekonurmi), Kokkola
22
Syy

Kymppi päättää kautensa


Kokkola F10 pelaa lauantaina kauden päätös pelinsä. Vastaan Santahaan keinonurmella klo 13.00 pelattavaan otteluun tulee Peff.

Lähtökohdat lauantaina otteluun ovat Kympin osalta selvät. Kausi päättyy sarjasta tippumiseen. Huomisen vastustaja Peff on myös tippujan paikalla ja on vuoren varmaa, että Peff tulee taistelemaan pisteistä mahdollisen sarjassa säilymisen puolesta. Tosin se edellyttää Jypk2:n ottavan pisteitä huomenna Lapualta ja Peffin täytyy voittaa Kymppi lauantaina.

Kevätkierroksen ottelu Pietarsaaressa päättyi Peffin niukkaan 2-1 voittoon vaikka puoliajalla vielä Kymppi oli pisteissä kiinni. Vaikka huomisessa pelissä on Peffillä on panosta enemmän niin on vuoren varmaa, että kotijoukkue Kokkola F10 haluaa päättää kauden tyylillä.

Tuttuun tapaan on peliin vapaa pääsy.

TERVETULOA OTTELUUN

Kokkola F10 päätti voittoon


Kokkola F10 pelasi lauantaina kauden viimeisen ottelunsa. Todella tuulisessa säässä Santahaan keinonurmella pelatussa ottelussa Kokkola F10 vei voiton numeroin 1-0 tilanteen puoliajalla ollessa vielä maaliton.

Lähtökohdat lauantain otteluun olivat kotijoukkueen osalta selvät sarjasijoituksen suhteen. Lauantain vierailijalla Peffillä taas oli panoksia paljon enemmän. Ainoastaan voitto olisi taannut Peffin säilymisen sarjassa.

Sarjasta tippumisesta huolimatta oli kotijoukkue Kokkola F10 halukas päättäämään kautensa tyylillä. Sen se myös teki. Toki maalilukemat olivat pienet, mutta paikkoja Kokkola F10 loi todella paljon, mutta maalit jäivät yhteen.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen selkeätä hallintaa. Maalipaikkoja luotiin lukuisia. Todella lähellä oli kotijoukkue siirtyä johtoon jo ottelun neljännellä minuutilla. Mia Rein pääsi läpi, mutta vieraiden maalivahti esti vastaantulollaan maalin synnyn. Kuin varkaiin siunaantui Keena Koskelalle paikka ottelun 10 minuutilla, mutta laukaus huonosta asennosta vähän ohi tyhjän maallin. 21 minuutila Mia Rein laukoo vaparista myös niukasti yli maalin. Muutama puolittainen paikka oli myös kotijoukkueella näiden lisäksi.

Toisen jakson alku on myös kotijoukkueen hallintaa. Ottelun 60 minuutilla kotijoukkueen Roosa Nyman laaukoo ylärimaan. Ottelun 65 minuutilla syntyy kotijoukkueen voittomaali. Keena Koskela vapauttaa syötöllään Ada Mannströmmin läpiajoon ja Ada laukoo kotijuokkeen voittomaalin oikeaan nurkkaan. Muutama muukin paikka oli kotijoukkueella, mutta pallo löysi tiensä verkon perukoille vain kerran. Lauantain ottelua hallitsi kyllä maalipaikkojen puolesta Kokkola F10. Vierailla ei ollut lauantaina käytännössä yhtään maalipaikka. Toki vieraat saivat muutaman kulman, mutta mitään vaarallista niissä ei saatu aikaiseksi.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&9...

Näin on Kokkola F10:n pelit tältä kaudelta pelattu. Kokkola F10 kiittää kaudesta 2018 kaikkia tukijoitaan, jotka edesauttoivat naisten kakkosen sarjakauden läpiviemisen.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 0
(0 - 0)
12' Varoitus Isokangas Henna

17' Vaihto ulos Hedström Sonja

17' Vaihto sisään Paavola Taru

46' Vaihto ulos Isokangas Henna

46' Vaihto sisään Nyman Frida

64' Maalisyöttö Koskela Keena

65' Maali Mannström Ada

81' Vaihto ulos Tolonen Kaisa

81' Vaihto sisään Hautamäki Tiia-Maria

85' Vaihto ulos Nyman Roosa

85' Vaihto ulos Koskela Keena

85' Vaihto sisään Karvonen Tiia-Maria

85' Vaihto sisään Rahkonen Essi
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat