Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Kanu
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola
8
Syy

Kympille Kanu vieraaksi lauantaina


Kokkola F10 palaa naisten Suomen Cupin takia kolmen viikon tauolta viheriölle lauantaina. Vastaansa sarjapaikasta taisteleva Kokkola F10 saa Kanun Kauhavalta. Ottelu pelataan klo 13.00 Ykspihlajan Urheilukentällä.

Lähtökohdat otteluun ovat kotijoukkueen osalta kaikkea muuta kuin hyvät. Opiskelut, työt ja pienet sairastelut ovat verottaneet osalllistujia harjoituksista melkoisella tavalla. Se on kuitenkin varmaa, että pienellä ryhmällä huomiseen peliin lähtevä kotijoukkue tappelee lauantaina tosissaan pisteistä,

Kevätkierroksen ottelu Kauhavalla päättyi Kanun 4-2 kotivoittoon tauolla vielä Kympin johtaessa 1-2. Se on varmaa, että huomisesta pelistä tulee kova taistelu sarjapisteistä Kanunkin tarviessa vielä pisteitä lopullisen sarjapaikan varmistamiseen.

Tuttuun tyyliin on otteluun vapaa pääsy.

TERVETULOA OTTELUUN
Kympille vain tasapeli


Kokkola F10 kohtasi tänään Ykspihlajan urheilukentällä sarjapaikan kannalta tärkeässä pelissä Kanun Kauhavalta. Todellla hyvissä olosuhteissa pelatussa ottelussa peli päättyi 1-1(1-0).

Ottelun ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa. Paikkoja oli moneenkin maaliin, mutta viimeistely ontui. Todella lähellä oli kotijoukkue siirtyä johtoon Mia Reinin vaparista ottelun 22 minuutilla. Laukaus vähän ohi oikean ylänurkan. Runsas minuutti tästä niin kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon. Mia Rein syöttää ja Roosa Nyman pääsee vasemmalta läpi ja tarkka laukaus oikeaan nurkkaan vie kotijoukkueen ansaittuun johtoon. Todella lähellä lisäosumaa oli kotijoukkue aivan jakson viime sekunneilla. Roosa Nymannin keskityksestä Ada Mannström laukoo niukasti ohi. Vieraiden paras paikka oli jakson puolivälissä, mutta pienestä maalinedusta hässäkästä kotijoukkue selvisi ilman takaiskua.

Toisen jakson alku on myös Kympin osalta lievää hallintaa. Mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan. Lähimpänä lisäsosumaa kotijoukkue oli ottelun 77 minuutilla. Taru Paavolan laukaus ylärimaan ja siitä pallo kimposi alas maaliviivan tuntumaan. Mainittakoon, että pääkatsomon tarkkanäköiset näkivät pallon käyneen maalissa. Totuushan on, että siitä ei maalia tuomittu. Jakson loppupuoli oli vieriden näennäistä hallntaa. No niinhän siinä monesti käy kun et itse tee niin sitten vieraat rankaisee. Toisen jakson varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla vieraille tuomitaan toisen jakson ainut kulmapotku. Seuranneesta kulman jälkitilanteesta vieraiden Riina Pirttinen tekee tasoituksen. Kotijoukkueen pelaajat protestoivat kyllä tilanteessa olleen virheen merkiksi, mutta turhaan.

Kympin pelit jatkuvat viikon päästä Haukiputaalla Haupan vieraana kauden viimeisessä vieraspelissä.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(1 - 0)
23' Maali Nyman Roosa

23' Maalisyöttö Rein Mia

64' Vaihto ulos Nyman Roosa

64' Vaihto sisään Isokangas Henna

65' Varoitus Hedström Sonja

76' Vaihto ulos Koskela Keena

76' Vaihto sisään Rahkonen Essi

90' Maali Pirttinen Riina
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat