Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - ToU  2 - 2

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

Kymppi tasapeliin ToU:n kanssa

Kokkola F10 kohtasi tänään kotijoukkueen kannalta todella tärkeässä pelissä ToU:n Toivalasta. Loppulukemat pelin päätyttyä olivat kotijoukkueen kannalta pientä pettymystä aiheuttavat 2-2(1-1).

Ensimmäinen puoliaika oli kyllä tilanteiden osalta Kympin hallintaa. Lukuisista hyvistä paikoista ei onnistuttu tekemään kuin yksi maali. Ottelun 26 minuutilla Karoliina Malviniemen sivurajaheitosta Mia Rein murtautuu läpi vierasjoukkueen puolustuksen ja tekee kotijoukkuen johtonumeroiksi 1-0. Pelikellon ollessa ajassa 44.20 onnistuu vieraiden Nelli Elo tekemään tilanteeksi 1-1 ns. pukukoppimaalilla.

Toinen jakso alkaa vieraiden osalta lievällä hallinnalla. Ottelun 55 minuutilla Ada Mannströmmillä hyvä paikka, mutta laukaus jää hivenen matalaksi. Ottelun 62 minuutilla kotijoukkue siirtyy 2-1 johtoon todella hienon sommitelman päätteeksi. Sofia Peltola ottaa puolessa kentässä haltuun todella vaikean pallon. Sofia etenee päätyä kohti ja syöttää keskelle Ada Mannströmmille joka näkee vasemmalla aivan vapaana olevan Mia Reinin jolla on helppo työ laukoa pallo tyhjään maallin. Runsas minuutti tästä niin kotijoukkue onnistuu luomaan pienen hässäkän vieraiden maalille. Mia Rein pääsee lähietäisyydeltä tuikkaamaan puolustuksen ahdisteluista huolimatta, mutta laukaus päin maalivahtia. Ottelun 65 minuutilla vieraat tasoittavat tilanteeksi 2-2 Viivi Kuosmasen viimeistellessä. Ottelun 77 minuutilla ovat vieraat todella lähellä siirtyä johtoon, mutta kotijoukkueen maalivahti Nea Lindqvist tekee todella hienon pelastuksen. Ottelun 79 minuutilla vieraiden Nelli Aho katselee punaista korttia tehtyään rikkeen alimpana pelaajana. Seurannnessta vaparista Mia Rein laukoo kovaa, mutta puoli metriä yli maalin. Lopun ylivoimasta huolimatta ei kotijoukkue onnistu tekemään voittomaalia.

Kympin pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina Essen vieraana. Nyt jo on tiedossa, että pelistä tulee Kympin osalta vaikea lukuisten poissaolojen takia. Mainittakoon, että Kymppi yritti siirtää peliä viikolle siinä onnistumatta.

Tässä Jemina Kangaan pelistä ottamia kuvia.

Tilastot

2 - 2

ToU
(1-1)
15'VaroitusRahkonen Essi
28'MaaliRein Mia
46'Vaihto ulosHedström Sonja
46'Vaihto ulosRahkonen Essi
46'Vaihto sisäänPeltola Sofia
46'Vaihto sisäänVähätiitto Laura
62'MaaliRein Mia
62'MaalisyöttöMannström Ada
62'2. maalisyöttöPeltola Sofia
73'Vaihto ulosLuokkala Lina
73'Vaihto sisäänKentala Heli
82'Vaihto ulosNyman Roosa
82'Vaihto sisäänSaastamoinen Petra