Esittely
Ottelutilastot
Virkiä - KF10
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 19:30 Keskuskenttä, Lapua
16
Hei

Kympille tappio Lapualla


Kokkola F10 palasi myöhään maanantai-iltana pelatussa ottelussa reilu kolmen viikon sarjatauolta Lapuan Virkiän vieraana. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen kotijoukkue Virkiä voitti ottelun 6-1(1-1).

Ensimmäisen puoliajan kymmenen minuuttia olivat kotijoukkueen lievää hallintaa. Kotijoukkueella oli myös pari puolittaista maalinteko paikkaa. Tämän jälkeen lievän hallinnan ensimmäisellä puoliajalla otti vierailija Kymppi. Ottelun 19 minuutilla vierailla hyvä paikka Mia Reinillä, mutta kotijoukkueen maalivahti saa vaivoin torjuttua. Kesken vieraiden hyvän painostuksen vierailija pääsee vastahyökkäykseen ottelun 23 minuutilla. Laidasta tullut keskitys menee Kympin pelaajasta harmittavasti omaan maaliin. Ottelun 30 minuutilla Ada Mannström laukoo hyvin, mutta kotijoukkueen maalivahti torjuu vaivoin eteensä. Ottelun 34 minuutilla tulee vieraiden tasoitus. Maalivahti Nea Lindqvistin pitkä avaus tavoittaa Mia Reinin, joka pääsee yksin läpi.Tällä kertaa ei Mia erehdy vaan tasoitus 1-1 on nähnyt päivänvalon.

Ensimmäisen jakson hyvä esitys antoi odottaa toisesta jaksosta Kympin osalta hyvää, mutta toisin kävi. Toisen jakson alussa vieraiden Keena Koskelalla hyvä paikka, mutta ei tulosta. Ottelun 56 minuutilla kotijoukkue Virkiä siirtyy 2-1 johtoon Ida-Sofian Koivulan tuikkauksen painuessa vaivoin verkon perukoille. Mainittakoon, että tilanteessa hyvin vastaan tullut vieraiden maalivahti Nea Lindqvist loukkaantuu ja joutuu tulemaan vaihtoon. Samoin kävi myös kotijoukkueen viimeistelijälle. Ottelun 67 minuutilla Lotta Auvinen lisää kotijoukkeen johdoksi 3-1. Reilu viisi minuuttia tästä niin Petra Pöntinen lisää kotijoukkueen johdoksi 4-1. Tämän jälkeen vierailla pari hyvää kavennuspaikkaa. Mm. Ada Mannsröm laukoo pienestä kulmasta, mutta kotijoukkueen maalivahti torjuu ja vähän tästä niin vieraiden kulmapotkusta Taru Paavola ohjaa lähietäisyydeltä yli. Lukuisten loukkaantumisten johdosta kotijoukkue tekee vielä kaksi lisämaalia ottelun lisäajalla Erika Leiviskän ja Heli Haapa-ahon toimesta.

Maanantain pelin numerot eivät kyllä aivan vastaa pelin tapahtumia, mutta kun kyseessä on maalintekopeli ja ne lasketaan niin tulos ei valehtele. Kympin peliä toisella puoliajalla sotkivat myös kolme loukkaantumista. Yhdestä Kympin pelaajan loukkaantumisesta oisi kyllä luullut kortin nousevan. Ottelun erotuomarit ei mitenkään vaikuttaneet ottelun loputulokseen, mutta päätuomarin selitykset joistakin pelaajien valituksista oisivat saaneet jäämättä kuulematta kentän reunalle. Mm. Neymar vertaus kuului kentän laidalle.

Kympin pelit jatkuvat ensi lauantaina FC Vimman vieraana Kajaanissa. Haasteita on luvassa lauantain pelin suhteen monien puutoksien johdosta.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
6 - 1
(1 - 1)
23' Maali maali Oma

34' Maali Rein Mia

34' Maalisyöttö Lindqvist Nea

56' Varoitus Lindqvist Nea

56' Maali Koivula Ida-Sofia

59' Vaihto ulos Lindqvist Nea

59' Vaihto sisään Delia Teresa

61' Vaihto ulos Rahkonen Essi

61' Vaihto sisään Paavola Taru

63' Vaihto ulos Tolonen Kaisa

63' Vaihto sisään Nurmi Nanna

67' Maali Auvinen Lotta

73' Maali Pöntinen Petra

75' Vaihto ulos Rein Mia

75' Vaihto sisään Nyman Frida

76' Vaihto ulos Koskela Keena

76' Vaihto sisään Karvonen Tiia-Maria

93' Maali Leiviskä Erika

95' Maali Heli Haapa-Aho
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat