Esittely
Ottelutilastot
KF10 - JyPK/2
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 19:00 Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola
20
Kes

Sarjakärki JyPK/2 vieraaksi Pihlajaan.


Kokkola F10:n pelit jatkuvat keskiviikkona 20.6 klo 19.00 Ykspihlajan "Wembleyllä" kun vieraaksi saapuu JyPK/2. Liekö vanhan toistoa, mutta jälleen kerran Kympin vieraaksi saapuu sarjakärki.

Kovin tavoittein kauteen lähtenyt JyPK/2 on pelannut odotuksiin nähden hyvin. Pelaamissaan yhdeksässä pelissä JyPK/2 on poistunut kentältä seitsämän kertaa voittajana ja johtaa sarjaa pisteen erolla.

Kevään avauspelissä Kymppi hävisi Jyväskylässä varsin selvin numeroin 6-1(2-1) ensimmäisen jakson ollessa vielä numeroiden valossa varsin tasainen. Kympin viime pelit ovat olleet varsin mollivoittoisia ja alla on neljän pelin tappioputki.

Onnistuuko Kymppi tarjoamaan Jyväskyläisille keskiviikkona kunnon vastuksen vai viekö JyPK/2:n pisteet mennessään ennen kolmen ja puolen viikon sarjataukoa Kympin osalta. Kaikki tämä selviää parhaiten tulemalla Pihlajan "Wembleylle".

Huomiseen peliin on totuttuun tapaan vapaa pääsy. Sateen sattuessa löytyy nopemmille jopa pääkatsomossa lippa pään päälle. Ja mikä parasta niin kahviokin löytyy pelistä ja jopa pullaakin on tarjolla varsin kohtuulliseen hintaan.

TERVETULOA OTTELUUN

Kymppi kaatoi sarjakärjen


Pitkin kevättä varjojen mailla vaeltanut Kokkola F10 teki tänään Pihlajan "Wembleyllä" yllätyksen kaatamalla sarjakärki JYPK/2:n 3-1(2-0).Lähtökohdat Kympin kohdalta otteluun olivat pitkästä aikaa valoisat, sillä päivän ottelusta jouduttiin jättämään sivuun jopa pelaajia. Alla oli neljä tappiota ja odotukset eivät varmaan olleet monen mielestä voiton kannalla. Mutta mitä vielä Kymppi onnistui loistavan taistelun päätteeksi voittamaan pelin aivan ansaitusti.

Alku pelissä enteili tasaista peliä ja sitähän se myös oli. Kotijoukkueen johtomaali näkee päivän valon ottelun 23 minuutilla. Kotijoukkueelle tuomitaan rangaistuspotku käsivirheestä ja pallon taakse asettuu Keena Koskela jonka vuorenvarma laukaus alanurkkaan vie kotijoukkueen johtoon. Pari minuuttia tästä niin kotijoukkueen ylle tulee harmaita hiuksia. Rina Tiala joudutaan ottamaan vaihtoon ja Mia Rein joudutaan siirtämään toppariksi. Sisään tulee Henna Isokangas joka vastaa Kympin seuraavasta maalista ottelun 37 minuutilla. Sofia Peltolan millimetrin tarkka keskitys löytää Hennan jolla on aikaa ottaa jopa keskitys haltuun ja sen jälkeen loppu on jo historiaa. Tarkka laukaus alanurkkaan vie kotijoukkueen 2-0 yllätysjohtoon.

Toiselle puoliajalle Kymppi jourtuu tekemään heti alkuun vaihdon. Vaivoista kärsinyt Mia Rein joutuu jättämään kentän ja Mian paikalle toppariksi komennetaan Neaa Perkiö joka pelasi tosi "miehekkäästi" toisen puoliajan.Toisen puoliajan alku ei tarjoa mitään maalipaikoissa hurjastelua, mutta niin vai käy, että ottelun 67 minuutilla vieraat tulevat maalin päähän Doe Mehin maalilla. Tämän jälkeen vieraat ottavat näennäisen hallinnan, mutta kotijoukueen korkea prässi pakottaa vieraat pitkiin palloihin. Myöskin se täytyy todeta, että kotijoukkueen maalivahti Nea Lindqvist pelasi tosi mallikkaasti. Ottelun 75 minuutilla sisään vaihdetut Laura Vähätiitto ja Essi Rahkonen tuovat kaivattua lisävoimaa kotijoukkueen pelaamiseen. Essille siunaantuu hyvät laukaisupaikat ottelun 90 minuutilla. Kahdesti Essi laukoo yli, mutta ottelun lisäajalla Essin hieno laukaus yli maalivahdin varmistaa Kympin 3-1 voittonumerot.

Kyseesähän oli jo syyskierroksen avauspeli, mutta päivän tulos antaa Kympin osalta aihetta pieneen hymyyn. Mikäli joukkue saa nyt alkavalla kolmen ja puolen viikon tauolla asioita ojennukseen niin on vuoren varmaa, että pisteitä tulee lisää.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&9...


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 1
(2 - 0)
23' Maali Koskela Keena

27' Vaihto ulos Tiala Rina

27' Vaihto sisään Isokangas Henna

37' Maali Isokangas Henna

37' Maalisyöttö Peltola Sofia

46' Vaihto ulos Rein Mia

46' Vaihto sisään Nyman Roosa

67' Maali Meh Doe

75' Vaihto ulos Peltola Sofia

75' Vaihto ulos Koskela Keena

75' Vaihto sisään Vähätiitto Laura

75' Vaihto sisään Rahkonen Essi

92' Maali Rahkonen Essi

92' Maalisyöttö Isokangas Henna
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat