Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - HauPa  0 - 3

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

HauPa vei pisteet mennessään

Kokkola F10 aloitti kauden 2018 luonnon nurmi kotipelit tänään Ykspihlajan hyvä kuntoisella nurmella. Tulos päivän ottelussa oli kaikkea muuta kuin mieluisa kotijoukkueen silmin. HauPa oli tyly vierailija ja vei pisteet mennessään Haukiputaalle numeroin 0-3(0-2).

Ottelun alku enteili, että pelistä tulisi tasainen. Mutta mitä vielä. Kotijoukkue sai kylmää vettä niskaansa jo ottelun kuudennella minuutilla Johanna Raappanan viedessä vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen pienen hallinnan otti kotijoukkue Kokkola F10. Kesken kotijoukkueen hallinnan onnistui Taru Jämsä viedä vieraat 0-2 johtoon ottelun 18 minuutilla. Tämän jälkeen jakson loppu oli tasaista pelailua maalipaikkojen ollessa lähes tulkoon tasan. Kotijoukkueen paras paikka siunaantuu ottelun 40 minuutilla Sofia Peltolalle, mutta laukaus kilpistyy päin Haupan maalivahtia.

Toisesta puoliajasta ei ole paljon kirjoitettavaa kotijoukkueen silmin. Yritystä oli jokaisella pelaajalla ja jokaisesta pallosta taisteltiin hienosti, mutta syöttötyöskentelyssä oli kotijoukkueen osalta toivomisen varaa. Liekö vähäinen palloharjoittelu vai mikä syynä niin kyllä vierailija oli askeleen edellä. Saatiin toisella puoliajalla yksi maalikin aikaiseksi ja sen teki vieraiden Carita Koskensalo ottelun 63 minuutilla.

Jos kotijoukkueesta onnistujia hakee niin kaikki kolme maalivahtia Nea Lindqvist, Teresa Delia ja Tiia-Maria Karvonen pelasivat kelpo pelin. Tosin Tiia pelasi ottelun lopun kentällä.

Kympin pelit jatkuvat ensi lauantaina Peffin vieraana Pietarsaaressa joka onnistui tänään saamaan kauden avauspisteensä. Kyseistä otteluahan voisi tituleerata ns. kuuden pisteen otteluna vaikka kaikkihan sen tietävät, että voitosta jaetaan se kolme pistettä aina vaan.

Tilastot

0 - 3

HauPa
(0-2)
46'Vaihto ulosVähätiitto Laura
46'Vaihto sisäänTiala Rina
58'Vaihto ulosPeltola Sofia
58'Vaihto ulosKoskela Keena
58'Vaihto sisäänNyman Frida
58'Vaihto sisäänRahkonen Essi
66'Vaihto ulosNurmi Nanna
66'Vaihto ulosLindqvist Nea
66'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria
66'Vaihto sisäänDelia Teresa