Esittely
Ottelutilastot
KF10 - HauPa
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola
9
Kes

Kympille HauPa vieraaksi Pihlajaan


Kokkola F10:n pelit jatkuvat lauantaina parin viikon tauon jälkeen. Lauantaina klo 13.00 pelattavaan kauden ensimmäiseen luonnonurmi otteluun kotipelien osalta Pihlajan "Wembleylle" saapuu vieraaksi HauPa Haukiputaalta.

Huomisen vierailija HauPa on pelaamissaan kuudessa pelissä kerännyt plakkariin 10 pistettä ja sarjasijoitus on kolmas.

Huomisen kotijoukkue Kokkola F10 on taas pelaamissaan seitsämässä ottelussa saanut kasaan vain neljä pistettä ja sarjasijoitus on putoamisviivan alapuolella.

Kokkola F10:n on ollut kauden peleissä lähes jokaisessa hyvin mukana pelissä. Maalipaikkoja on onnistuttu luomaan välillä hyvin, mutta se kuuluisa viimeistely on ajoittain ontunut. Samaan hengenvetoon voidaan todeta katsomalla päästettyjen maalien määrää niin ongelmia on ollut koko joukkueen puolustus pelissä.

Palaako Kymppi lauantaina pistekantaan vai viekö HauPa pisteet mennessään Haukiputaalle. Tämähän selviää parhaiten tulemalla paikan päälle.

Otteluun on vapaa pääsy ja kahviokin löytyy.

TERVETULOA OTTELUUN

HauPa vei pisteet mennessään


Kokkola F10 aloitti kauden 2018 luonnon nurmi kotipelit tänään Ykspihlajan hyvä kuntoisella nurmella. Tulos päivän ottelussa oli kaikkea muuta kuin mieluisa kotijoukkueen silmin. HauPa oli tyly vierailija ja vei pisteet mennessään Haukiputaalle numeroin 0-3(0-2).

Ottelun alku enteili, että pelistä tulisi tasainen. Mutta mitä vielä. Kotijoukkue sai kylmää vettä niskaansa jo ottelun kuudennella minuutilla Johanna Raappanan viedessä vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen pienen hallinnan otti kotijoukkue Kokkola F10. Kesken kotijoukkueen hallinnan onnistui Taru Jämsä viedä vieraat 0-2 johtoon ottelun 18 minuutilla. Tämän jälkeen jakson loppu oli tasaista pelailua maalipaikkojen ollessa lähes tulkoon tasan. Kotijoukkueen paras paikka siunaantuu ottelun 40 minuutilla Sofia Peltolalle, mutta laukaus kilpistyy päin Haupan maalivahtia.

Toisesta puoliajasta ei ole paljon kirjoitettavaa kotijoukkueen silmin. Yritystä oli jokaisella pelaajalla ja jokaisesta pallosta taisteltiin hienosti, mutta syöttötyöskentelyssä oli kotijoukkueen osalta toivomisen varaa. Liekö vähäinen palloharjoittelu vai mikä syynä niin kyllä vierailija oli askeleen edellä. Saatiin toisella puoliajalla yksi maalikin aikaiseksi ja sen teki vieraiden Carita Koskensalo ottelun 63 minuutilla.

Jos kotijoukkueesta onnistujia hakee niin kaikki kolme maalivahtia Nea Lindqvist, Teresa Delia ja Tiia-Maria Karvonen pelasivat kelpo pelin. Tosin Tiia pelasi ottelun lopun kentällä.

Kympin pelit jatkuvat ensi lauantaina Peffin vieraana Pietarsaaressa joka onnistui tänään saamaan kauden avauspisteensä. Kyseistä otteluahan voisi tituleerata ns. kuuden pisteen otteluna vaikka kaikkihan sen tietävät, että voitosta jaetaan se kolme pistettä aina vaan.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&9...

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(0 - 2)
6' Maali Raappana Johanna

18' Maali Jämsä Taru

46' Vaihto ulos Vähätiitto Laura

46' Vaihto sisään Tiala Rina

58' Vaihto ulos Peltola Sofia

58' Vaihto ulos Koskela Keena

58' Vaihto sisään Nyman Frida

58' Vaihto sisään Rahkonen Essi

63' Maali Koskensalo Carita

66' Vaihto ulos Nurmi Nanna

66' Vaihto ulos Lindqvist Nea

66' Vaihto sisään Delia Teresa

66' Vaihto sisään Karvonen Tiia-Maria
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat