Esittely
Ottelutilastot
KF10 - Esse IK
2018 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 19:00 Santahaka (tekonurmi), Kokkola
22
Tou

Kympille Esse vieraaksi tiistaina


Kokkola F10 palaa viheriölle reilun viikon tauon jälkeen. Vieraaksi Santahaan keinonurmelle tiistaina klo 19.00 pelattavaan otteluun saapuu Esse IK.

Edelliset kolme peliä Kymppi pelasi varsin tiiviiseen tahtiin ja avauspisteet myös napattiin niissä. Edellisessä pelissä Kymppi onnistui saamaan myös avausvoittonsa hienon taistelun päätteeksi Toivalan Urheilijoiden vieraana. Pientä pelaajapulaa oli myös parissa viime pelissä, mutta tiistain tilanne näyttää valoisemmalta.

Huomisen vierailija Esse Ik on pelannut vain kolme peliä. Kovin tavoittein sarjaan lähtenyt Esse Ik kävi sarjakauden jo alettua harjoitusleirillä Espanjassa. Pelaamissaan kolmessa pelissä Essen plakkariin on kertynyt neljä pistettä.

Kymppi ja Esse kohtasivat helmikuun lopulla harjoituspelin merkeissä. Tuloksena oli 3-3 tasapeli. Tunnetusti harjoituspelien tuloksella éi ole mitään merkitystä kun ruvetaan pisteitä jakamaan sarjassa.

Ottaako Kymppi toisen voiton perään vai viekö Esse pisteet mennessään. Tämä selviää parhaiten tulemalla Santahakaan tiistaina klo 19.00.

Otteluun on vapaa pääsy. Kahvio myös löytyy.

TERVETULOA OTTELUUN!

Esse vei pisteet mennessään


Kokkola F10 kohtasi tiistaina Santahaan aurinkoisella keinonurmella Esse IK:n. Esse IK vei pisteet mennessään kahdella ensimmäisen puoliajan maalillaan.

Ottelusta oli odetettavissa ennakkoon tasainen ja sitä oli ensimmäisen puoliajan osalta olikin, mutta ne kuuluisat maalit teki vierailija. Ottelun kahdeksannella minuutilla vieraille tuomitaan ensimmäinen kulmapotku. Seuranneesta kulmurista Heidi Enqvist puskee vieraat 0-1 johtoon. Toki täytyy sanoa, että puolustuspelaaminen oli Kympin osalta heikkoa tilanteessa. Tämän jälkeen kotijoukkueella hyvät paikat tasoitukseen Karoliina Malviniemellä ja Lina Luokkalalla. Ottelun 30 minuutilla vieraat siirtyvät 0-2 vierasjohtoon Lina Bäckin maalilla. Ottelun 37 minuutilla on kotijoukkeen kavennus lähellä, mutta Mia Reinin laukaus vähän ohi tolpan. Kotijoukkueen tilanne mutkistuu jakson viime sekunneilla. Henna Isokangas saa toisen varoituksen ja seurauksena ulosajo. No näille ei voi mitään, mutta ensimmäinen kortti jäi vähän kaiveleen.

Toisen jakson alun viistoista minuuttia oli kotijoukkueen hallintaa ulosajosta huolimatta. Jakson 50 minuutilla Taru Paavolalla hyvä paikka, mutta laukaus epäonnistuu. Ottelun 74 minuutilla oiva tilanne kotijoukkueella myös kavennukseen. Karoliina Malviniemem päästessään laidasta puolittain vapaaksi, mutta laukauksen pienestä kulmasta torjuu vierailijoiden maalivahti. Seuranneesta jatkotilanteesta Karoliina syöttää Mia Reinille, mutta laukaus huonosta asennosta ja puolustajan ahdistelun seurauksena painuu yli maalin. Pari minuuttia tästä niin vierailla todella maukkaat kaksi tilannetta, mutta ylärima ja tolppa pelastaa kotijoukkueen.

Pelin päätyttyä voidaan todeta varmaan oikean joukkueen voittaneen. Se on kummiskin varmaa, että Kymppi lähtee lauantaina sisuuntuneena Kauhavalle kauden ensimmäiseen luonnonurmi otteluun.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
0 - 2
(0 - 2)
8' Maali Enqvist Heidi

18' Varoitus Isokangas Henna

30' Maali Back Lina

45' Varoitus Isokangas Henna

45' Ulosajo Isokangas Henna

46' Vaihto ulos Koskela Keena

46' Vaihto ulos Peltola Sofia

46' Vaihto sisään Peltola Sofia

46' Vaihto sisään Perkiö Neea

62' Vaihto ulos Paavola Taru

62' Vaihto ulos Luokkala Lina

62' Vaihto ulos Rahkonen Essi

62' Vaihto sisään Karvonen Tiia-Maria

62' Vaihto sisään Vähätiitto Laura

62' Vaihto sisään Saastamoinen Petra
Lisää uutisia
Kokkola Futis 10
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat