Edustus, Naisten Kakkonen

TP-47 - KF10   2 - 1

Länsiranta TN

Kympille niukka tappio Torniossa

Kokkola F10 matkasi helatorstaina Tornioon sarjakärki TP-47:n vieraaksi. Tuloksena oli tiukan taistelun tuloksena niukka 2-1(2-1)tappio.

Lähtökohdat päivän otteluun olivat kaikkea muuta kuin hyvät Kympin osalta. Pitkin viikkoa tippui tietoja sairastumisista ja sen lisäksi opiskelukiireet ja työt verottivat sen, että vaihtopenkiltä löytyi vain se kuuluisa lääkelaukku.

Avausjakso alkaa kotijoukkueen hallinnalla ja avausmaalin kotijoukkue saa ottelun neljännellä minuutilla ja tekijänä Ida Suorsa. Mitä pidemmälle jakso eteni niin sitä paremmin vieraat pääsivät peliin mukaan. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin kotijoukkue Greta Aurora Moilasen tekemänä. Jakson viime sekunneilla vierailija Kokkola F10 saa kavennuksen. Sofia Peltola vapauttaa syötöllään Keena Koskelan, joka puolustajan estelyistä huolimatta laukoo vieraat maalin päähän. Todella tärkee maali.

Toinen jakso on kaikin puolin tasaista vääntöä. Maalipaikkoja oli molemmilla, mutta lisämaaleja ei ottelussa nähty ja näin loppunumeroiksi jäi kotijoukkueen 2-1 voitto.

Päivän ottelun päätyttyä vaikka tappio tuli ei Kympin tyttöjen tarvitse olla esitykseen pettyneitä. Piste ottelusta olisi varmasti lämmittänyt jokaisen tytön mieltä kovan taistelun päätteeksi. Jokainen tyttö taisteli alkuvihellyksestä loppuvihellykseen saakka todella hienosti. Mainittakoon, että yleensä maalissa pelaava Tiia- Maria Karvonen pelasi täydet 90 minuuttia kentällä.

Kympin pelit jatkuvat äitienpäivä sunnuntaina Toivalan Urheilijoiden vieraaksi ja kolmatta kertaa ei ole vastassa sarjakärki.

Kympin joukkue päivän pelissä. Ylärivi vasemmalta Keena Koskela, Mia Rein, Karoliina Malviniemi, Laura Vähätiitto, Nanna Nurmi, Teresa Delia, Alarivi vasemmalta Tiia-Maria Karvonen, Sofia Peltola, Neea Perkiö, Essi Rahkonen ja Frida Nyman.

Tilastot
TP-47

2 - 1

(2-1)
45'MaaliKoskela Keena
45'MaalisyöttöPeltola Sofia