Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - FC Wimma  1 - 1

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Kympille avauspiste

Kokkola F10 kohtasi tänään kauden toisessa kotipelissä vielä ennen päivän kierrosta sarjajohdossa olleen FC Wimman Kajaanista. Aurinkoisessa ja varsin tuulisessa Santahaan keinonurmella pelatussa ottelussa loppunumerot olivat 1-1(0-0).

Lieko vastustaja tutkinut matkan ajan sarjataulukkoa ja todennut päivän vastustajan olevan helppo pala. Näin ei kuitenkaan käynnyt vaan ottelun alussa hallinnan otti kotijoukkue Kokkola F10. Maalipaikkoja onnistuttiin luomaan vierailoija enemmän, mutta se kuuluisa viimeistely ontui ja näin tauolle poistuttiin maalittomassa tasapelissä.

Toinen puoliaika onkin pelillisesti paljon tasaisempi. Vieraat ottavat alussa ehkä pienen hallinnan, mutta kauttaaltaan jakson tapahtumat ovat varsin tasaiset. Ottelun 61 minuutilla oli vierailla hyvä paikka, mutta Suvi Karpppisen laukaus painui lähietäisyydeltä yli. Pari minuuttia tästä niin kotijoukkueen Keena Koskela laukoo vähän ohi. Vieraat siirtyvät johtoon Jessica Karjalaisen laukauksella ottelun 83 minuutilla. Vähintäänkin ansaittu tasoitus kotijoukkueelta näkee päivän valon ottelun 87 minuutilla. Mia Rein vapauttaa hienon nousun päätteeksi Keena Koskelan joka laukoo loppunumeroiksi 1-1.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat helatorstaina Torniossa TP-47:n vieraana. Kas kummaa jälleen on vastassa sarjajohtaja.

Tilastot

1 - 1

FC Wimma
(0-0)
46'Vaihto ulosNurmi Nanna
46'Vaihto sisäänSaastamoinen Petra
65'Vaihto ulosTiala Rina
65'Vaihto sisäänRahkonen Essi
85'Vaihto ulosLuokkala Lina
85'Vaihto sisäänRimpilä Amanda
87'MaaliKoskela Keena
87'MaalisyöttöRein Mia
90'Vaihto ulosPaavola Taru
90'Vaihto sisäänVähätiitto Laura