Edustus, Naisten Kakkonen

JyPK/2 - KF10   6 - 1

Viitaniemi, tekonurmi

Kympille tappio avauksessa

Kokkola F10 matkusti tänään kauden avauspeliinsä Jyväskylään JyPK 2:n vieraaksi. Tuloksena oli melko viileässä pelatussa kelissä kotijoukkueen 6-1 (2-1) voitto. Matkassa Kokkola F10 oli 18 pelaajan voimin.

Avauspuolikas oli numeroiden valossa tasainen. Kotijoukkue siirtyy johtoon ottelun 11 minuutilla Emilia Ahosen maalilla. Vieraiden tasoituksen laukoo ottelun 18 minuutilla Henna Isokangas komeasti n.25 metristä. Kotijoukkue siirtyy johtoon Suvi Toivon toimesta ottelun 33 minuutilla. Enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähdäkään. Totuuden nimissä oli päässä sitten minkä väriset lasit tahansa niin maalipaikkojen osalta olisi johdossa voinut olla vaikka vierailija Kokkola F10. Mm. Sofia Peltolalla oli pari hyvää paikkaa kuin myös Roosa Nymanilla.

Toisen jakson alku saa vieraiden kannalta ikävän alun. Ensimmäisellä viidellä minuutilla kotijoukkue siirtyy 4-1 johtoon Lotta Penttilän ja Karoliina Sydänmaan toimesta. Nähdyn perusteella voidaan JyPK 2:sta povata lohkon kärkijoukkueeksi. Vieraiden kaksi viimeistä maalia tekivät Iina Markkanen ja Elina Seppälä. Vieraista lähimpänä kavennusta oli Ada Mannström jonka laukaus puolittaisesta läpiajosta niukasti ohi maalin.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat sunnuntaina 29.4 klo 13 Santahaan keinonurmella kun vieraaksi saapuu Lapuan Virkiä.

Tilastot
JyPK/2

6 - 1

(2-1)
18'MaaliIsokangas Henna
47'Vaihto ulosKentala Heli
47'Vaihto sisäänNurmi Nanna
50'Vaihto ulosIsokangas Henna
50'Vaihto sisäänPaavola Taru
55'Vaihto ulosNyman Roosa
55'Vaihto sisäänMannström Ada
58'Vaihto ulosVähätiitto Laura
58'Vaihto sisäänMannström Lotta
62'Vaihto ulosMalviniemi Karoliina
62'Vaihto sisäänRahkonen Essi
73'Vaihto ulosDelia Teresa
73'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria
80'Vaihto ulosKoskela Keena
80'Vaihto sisäänPerkiö Neea