Edustus, Harjoitusottelu

Peff - KF10   0 - 3

Tellushalli Pietarsaari

Kympille 3-0 voitto kenraalissa

Kokkola F10 kävi pelaamassa viimeisen harjoituspelin ennen kahden viikon päästä alkavaa naisten kakkosta. Tuloksena oli Pietarsaaren Tellushallissa pelatussa pelissä hieno 3-0 vierasvoitto Peffin vieraana, joka pelaa tulevana kautena myös samassa sarjassa. Mainittakoon, että helmikuun alussa pelatussa vastaavassa harjoituspelissä oli Peff 2-1 parempi.

Ensimmäinen puoliaika alkaa Kympin hallinnassa. Mm. ensimmäisellä viidellä minuutilla oli vierailla kolme kulmapotkua. Ottelun avausmaali näkee päivänvalon ottelun 13 minuutilla. Kotijoukkueen käsivirheestä tuomitaan vieraille rangaistuspotku. Keena Koskela laukoo vuorenvarmasti vieraat 0-1 johtoon. Vieraiden toinen maali syntyy ottelun 27 minuutilla. Kaisa Tolonen onnistuu kovan taistelun päätteeksi vapauttamaan Keena Koskelan, joka laukoo vieraat 0-2 vierasjohtoon.

Toinen jakso on hivenen tasaisempi kuin ensimmäinen jakso tilanteiden osalta. Jakson ainoan maalin tekee vierailija Kokkola F10. Sofia Peltola syöttää ja Karoliina Malviniemi viimeistelee loppunumerot 0-3. Lähempänä lisäosumaa jaksolla oli Kokkola F10, mutta loppunumeroihin 0-3 voidaan olla tosi tyytyväisiä verrattuna helmikuun alun pelin.

Kokkola F10:n pelistä voidaaan todeta, että kyllä vähäisestä palloreenistä huolimatta päivän ottelu antaa aihetta pieneen hymyyn, mutta parin viikon päästä pelattava avauspeli sarjassa nimivahvaa JYPK/2:sta vastaan kertoo vähän missä mennään.

Kympin ryhmittymä lauantain pelissä

Teresa Delia (mv) Tiia-Maria Karvonen, Heli Kentala, Mia Rein, Petra Saastamoinen, Kaisa Tolonen, Laura Vähätiitto, Taru Paavola, Sonja Hedström, Henna Isokangas, Keena Koskela, Karoliina Malviniemi, Neaa Perkiö ja Sofia Peltola.

Tilastot
Peff

0 - 3

(0-2)
13'MaaliKoskela Keena
27'MaaliKoskela Keena
27'MaalisyöttöTolonen Kaisa
51'MaaliMalviniemi Karoliina
51'MaalisyöttöPeltola Sofia