PeFF - KF10   2 - 1

Tellushalli Pietarsaari

Kympille tappio avauspelissä

Kokkola F10 aloitti tänään valmistautumisen kauteen 2018 harjoituspelien suhteen.

Tuloksena oli alkuillasta pelatussa pelissä oli niukka 2-1 tappio Peffin vieraana Pietarsaaren Tellushallissa.

Ottelu saa vierailija Kokkola F10:n suhteen loistavan alun. Liekö pelikello kunnolla pyörähtänyt toiselle minuutille niin vierailija Kokkola F10 siirtyy 0-1 vierasjohtoon. Kovan taistelun päätteeksi Roosa Nyman vapauttaa Keena Koskelan joka laukoo tarkasti vieraat 0-1 vierasjohtoon. Tämän jälkeen ensimmäinen puoliaika on tasaista taistoa ja "ne kuuluisat tuhannen taalan maalipaikat loistavat poissaolollaan".

Toiselle jaksolle nuori Peffin joukkue tuli hyvällä asenteella ja jos siirrettään ne kuuluisat oman joukkueen lasit syrjään joilla ei valitettavasti mitään nähdä niin kotijoukkue Peff oli lievästi haliitsevampi osapuoli. Hallinnan seuruksena kotijoukkue onnistui tekemään kaksi maalia ja voittamaan ottelun.

Molempien joukkueitten valmennusjohto oli tyytyväinen näkemäänsä. Tasaisen pelin numerot auttavat varmasti molempia joukkueita vajaan kolmen kuukauden päästä alkavaa sarjaa silmällä pitäen mitä osaalueita pitää kehittää. Varsinkin vierailijoiden pelistä näki, että puolella kentällä tehdyt reenit eivät ainakaan tee helpoksi isolla kentällä pelaamista joka tilanteessa.

Tilastot
PeFF

2 - 1

(0-1)
2'MaaliKoskela Keena
2'MaalisyöttöNyman Roosa