Edustus, Naisten kolmonen

FC United/II - KF10   0 - 4

FC United plan 1, Jakobstad

Kausi pakettiin 0-4 vierasvoitolla United 2:sta

Kokkola F10 pelasi kauden viimeisen pelinsä tänään United 2:n vieraana Pietarsaaressa. Tuloksena oli 0-4 (0-2) vierasvoitto.

Kupletin juoni ottelussa selvisi hyvin varhaisessa vaiheessa. Vierasjoukkue Kokkola F10 otti hallinnan heti alusta lähtien.Tosin vierailijaa auttoi se, että kotijoukkue joutui antamaan heti alussa tasoitusta juotuessaan pelaamaan yhden vajaalla, kun seuran ykkösjoukkueen pelaajapula verotti kotijoukkuetta. Ottelun avausmaali näki päivän valon ottelun 10 minuutilla. Roosa Salosen pitkä keskitys tavoitti Roosa Nymanin, jonka hallittu laukaus etukulmaan siirsi vieraat 0-1 johtoon. Lisämaalin tekemiseen tarjoitui tilaisuus ottelun 17 minuutilla vieraille tuomitun rankkarin muodossa. Kotijoukkueen kokenut maalivahti Leena Hatanpää aavisti Ada Mannströmin vedon ja esti näin lisämaalin synnyn. Taukonumerot 0-2 syntyivät ottelun 37 minuuttilla. Roosa Nyman toistamiseen asialla Sofia Rintalan syötöstä. Vierailla oli paikkoja moneenkiin lisämaaliin, mutta viimestely ontui. Kotijoukkeen maalipaikat olivat tosi vähissä.

Toinen puoliaika jatkúu vieraiden selvänä hallintana. 0-3 numerot taululle laukoo rangaistupotkusta ensimmäisen puoliajan maalissa pelannut Sinna Koivisto ottelun 65 minuutilla. Päätösnumerot 0-4 laukoo Sofia Rintalan syötöstä Ada Mannström ottelun 72 minuutilla.

Toisen puoliajan tilanteet olivat selvästi Kokkola F10:n hyväksi. Kotijoukkueelle paikkoja ei pahemmin siunaantunut. Kokkola F10:n maalivahdit Sinna Koivisto pelasi ensimmäisen puoliajan ja Tiia- Maria Karvonen pelasi toisen puoliajan. Tytöt pääsivät päivän urakasta melko vähilla töillä. Numerot ottelussa olisivat voineet vielä kaunistua vieraille paremmalla viimeistelyllä. Liekö illan saunailta mielessä vai mikä niin tarkkutta ja huolellisuutta olisi tarvittu viimeistelyyn päivän pelissä lisämaalien saamiseksi.

Näin saatiin kausi 2017 päätökseen pelien osalta. Muutamia tilastoja kaudesta 2017.

-Joukkueessa pelasi kauden 2017 aikana kaikkiaan 28 pelaajaa.

- Otteluita kaikkiaan 18. Voittoja 13, tasapelejä 1 ja tappioita 4. Maaliero 59-27. Sijoitus sarjassa toinen.

- Maaleja teki kaikkiaan 14 eri pelaajaa.

-Kaikki 18 ottelua pelasivat Essi Rahkonen ja Tiia- Maria Karvonen

- Varoituksia "kokonaiset" kolme.

Hienoa Tytöt!

Kokkola F10 kiittää myös kaikkia kauden 2017 tukijoita, jotka mahdollistavat kauden 2017 läpiviennin.

Tilastot
FC United/II

0 - 4

(0-2)
10'MaaliNyman Roosa
10'MaalisyöttöSalonen Roosa
37'MaaliNyman Roosa
37'MaalisyöttöRintala Sofia
45'VaroitusRintala Sofia
65'MaaliKoivisto Sinna
72'MaaliMannström Ada
72'MaalisyöttöRintala Sofia