Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - HBK  5 - 2

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Syyskierros käyntiin voitolla

Kokkola F10 pelasi tänään syyskierroksen avasottelunsa Santahaan keinonumella HBK:ta vastaan. Vaikka kesän pitäisi olla parhaimmillaan niin olosuhteista ei voisi niin päätellä. Lämpötila kahdeksan astetta ja ajoittain kova vesisade loivat oman mausteensa peliin. Tuloksena oli kuitenkin oikeutettu kotivoitto numeroin 5-2 (4-0).

Alun hallinnasta huolimatta avasmaali näkee päivän valon vasta ottelun 19 minuutilla. Natalie Wargh syöttää ja Keena Koskela laukoo kotijoukkueen 1-0 johtoon. Ennen tätä oli Karoliina Malviniemellä ja Ada Mannströmmillä loistavat paikat tehdä maali. Oli vieraillakin yksi maukas paikka, mutta pusku lähietäisyydeltä yli maalin. Ottelun 37 minuutilla Ada Mannström syöttää Karoliina Malviniemelle, joka lisää kotijoukkueen johdoksi 2-0. Tästä kolme minuuttia niin Natalie Wargh tekee taukonumeroiksi 3-0 Petra Kangasvieren syötöstä.

Toisen jakson avausmaali näkee päivänvalon ottelun 65 minuutilla. Essi Rahkonen viimeistelee 4-0 numerot Keena Koskelan syötöstä. Tämän jälkeen vierailija HBK tekee kaksi maalia. Ottelun 72 minuutilla Ronja Hägg kaventaa 4-1. Tästä kolme minuuttia niin Johanna Krook laukoo vaparista 4-2. Ottelun 80 minuutilla kotijoukkue kolistelee tolppaa pariinkin kertaan. Ensin Essi Rahkonen laukoo tolppaan ja heti perään Matilda Nyman laukoo myös tolppaan. No saatiin sentään vielä yksi maali aikaiseksi. Ottelun 90 minuutilla Petra Kangasvieri syöttää Ada Mannströmmille joka pääsee yksin läpi ja kiertää maalivahdin laukoen pallon vuoren varmasti tyhjään maaliin loppunumeroiksi 5-2.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat ensi tiistaina "vierasottelulla" paikillisderbyssä GBK Girlsejä vastaan.

Tilastot

5 - 2

HBK
(3-0)
19'MaaliKoskela Keena
19'MaalisyöttöWargh Natalie
37'MaaliMalviniemi Karoliina
37'MaalisyöttöMannström Ada
40'MaaliWargh Natalie
40'MaalisyöttöKangasvieri Petra
65'MaaliRahkonen Essi
65'MaalisyöttöKoskela Keena
90'MaaliMannström Ada
90'MaalisyöttöKangasvieri Petra