Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - Tarmo  6 - 2

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Kokkola F10 palasi voittojen tielle

Kokkola F10 pelasi keskiviikkona Santahaan keinonurmella jo viikon kolmannen pelinsä viikon sisään. Tuloksena oli viime viikon kahden tappiollisen pelin jälkeen hieno 6-2 kotivoitto Tarmosta. Mikä parasta niin aina niin Santahaan tuulisella keinonurmella selvisi tänään ottelun jopa kesävaatetuksella.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen selvää hallintaa. Kauan ei tarvinnut avausmaalia odottaa. Pelikellon käydessä neljättä minuuttia niin Ada Mannström keskittää ja Keena Koskela viimeistelee kotijoukkueen 1-0 johdon. Seuraavaa maali näkee päivänvalon ottelun 22 minuutilla kun Karoliina Malviniemi syöttää Frida Nymannille, jonka laukaus painuu maalivahdin käsien kautta alanurkkaan. 28 minuutilla Ada Mannström syöttää ja Karoliina Malviniemi laukoo kotijoukkueen 3-0 johtoon. Ottelun 35 minuutilla syöttäjänä jälleen Ada Mannström ja Keena Koskelan hieno laukaus puolivolleysta siirtää kotijoukkueen jo 4-0 taukojohtoon.

Toisella puoliajalla puntit hivenen tasoittuvat ja liekö ollut kotijoukkueen 4-0 taukojohto siivittänyt kotijoukkueen luulevan ottelusta tulevan helpon. Aika ajoin vierailija Tarmo sai maalipaikkoja aikaiseksi. Ottelun 58 minuutilla Ada Mannström syöttää ja Roosa Nyman viimeistelle kotijoukkueen 5-0 johdon. Mainittakoon, että Adan syöttö oli päivän neljäs maaliin johtanut syöttö. Tämän jälkeen vierailijan Veera Päivärinta tekee kavennukset 5-2 ottelun 64 ja 68 minuutilla. Loppunumerot 6-2 tekee ottelun 78 minuutilla päivän sankari Sinna Koivisto todella hienolla vaparilla. Mainittakoon, että Sinna pelais ensimmäisen puoliajan maalilla ja tuli viimeiseksi vartiksi kentälle.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat ensi tiistaina sarjakärki Esse IK:n vieraana.

Tilastot

6 - 2

Tarmo
(4-0)
4'MaaliKoskela Keena
4'MaalisyöttöMannström Ada
21'MaaliNyman Frida
22'MaalisyöttöMalviniemi Karoliina
28'MaaliMalviniemi Karoliina
28'MaalisyöttöMannström Ada
35'MaaliKoskela Keena
35'MaalisyöttöMannström Ada
58'MaaliNyman Roosa
58'MaalisyöttöMannström Ada
78'MaaliKoivisto Sinna