Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - KPV  2 - 4

Kippari Hall, Kokkola

Kympille avaustappio

Myöhään keskiviikko iltana pelatussa naisten kolmosen kärkipelissä voiton korjasi vieras joukkue KPV lukemin 2-4(0-1).

Ensimmäinen puoliaika oli vauhdikasta peliä ja kyllä totuuden nimissä kuskin paikalla oli hyvin harjoitellut KPV:n b-tytöistä koostunut joukkue. Maaleja ei vierailija KPV onnistunut itse tekemään hallinnasta huolimatta vaan jakson ainut maali merkattiin harmittavasti kotijoukkue Kokkola F10:n tekemäksi omaksi maaliksi.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue Kokkola F10 teki vähän muutoksia ja kotijoukkue Kokkola F10 pääsi hivenen paremmin peiin mukaan. Jakson 72 minuutilla alkoi sitten vieraiden toimesta Rebecka Holmbäck show. Rebecka teki kolme maalia minuuteilla 72,79 ja 82 komeilla laukauksilla. Tässä välissä kotijoukkue Kokkola F10 oli todella lähellä kavennusta, mutta Roosa Salosen laukaus lähietäisyydeltä vähän yli. Liekö tästä sisuuntuneena niin Roosa pelaa Roosa Nymannin kanssa hienosti yhteen ja kavennus 1-4 syntyy 85 minuutilla. Tästä pari minuuttia niin sama parivaljakko asialla. Roosa Nyman syöttää ja Roosa Salonen laukoo n. 25 metristä 2-4 loppulukemat.

Kotijoukkeen päävalmentaja Marko Takala myönsi vieraiden paremmuuden. Fysiikka tuli näkyviiin ottelun kuluessa, että vierailjoilla on harjoittelun ja pelien suhteen tapahtumia paljon enemmän. Mutta todella hienosti tytöt taisteli läpi ottelun ja peli oli varmaan yleisöön menevää mitä hallin lehtereillä oli myöhäisestä alkamis ajankohdasta todella hyvin.

Tilastot

2 - 4

KPV
(0-1)
85'MaaliSalonen Roosa
85'MaalisyöttöNyman Roosa
87'MaaliSalonen Roosa
87'MaalisyöttöNyman Roosa